Την οικονομική στήριξη αδυνάτων και οικονομικά ευάλωτων δημοτών των δήμων Πύργου και Πηνειού συναποφάσισαν ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός και οι δύο δήμαρχοι, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Ανδρέας Μαρίνος.
Όπως δήλωσε ο μητροπολίτης, «αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσους δεν μπορούν να βγουν να ψωνίσουν, όσους έχουν οικονομική δυσκολία και όσους έχουν μια ανάγκη, ακόμα και για ένα φάρμακο, δημιουργώντας ταμείο γι αυτό το σκοπό».
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πύργου, Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «θέλουμε να δώσουμε μια σημαντική βοήθεια στους συμπολίτες μας που βιώνουν το κίνδυνο της πρωτόγνωρης πανδημίας του νέου κορονοϊόυ».
Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Πηνειού, Ανδρέας Μαρίνος, σημείωσε ότι «η εκκλησία είναι πάντα κοντά στον άνθρωπο επιτελώντας το καθήκον της, ενώ οι δημοτικές αρχές πασχίζουν από την πλευρά τους για την αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων που πλήττουν τους ανθρώπους, οι οποίοι δοκιμάζονται περισσότερο από τον καθένα».
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Ιαπωνίας συζήτησαν την κατάσταση στον Κόλπο
- Ισραήλ: Οι εκτοπισμένοι Λιβανέζοι δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μέχρι να είναι εγγυημένη η ασφάλεια των Ισραηλινών
- Αμερικανοί αξιωματούχοι: Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής του ταξιδιού του Τραμπ στην Κίνα
- Ποινική δίωξη στους τρεις Τούρκους συλληφθέντες για τους πυροβολισμούς στη Ν. Μάκρη
- Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ
- ΥΠΕΞ Ιράν: Γειτονικά κράτη ενθαρρύνουν τις δολοφονίες Ιρανών
- Ξεκινά η Πιλοτική λειτουργία της Ψηφιακής Τράπεζας Γης
- ΠΟΥ για Ιράν: Έξι νοσοκομεία έχουν εκκενωθεί λόγω του πολέμου
- Μαύρη Θάλασσα: Ο Γεραπετρίτης έθεσε το θέμα της επίθεσης σε ελληνικό πλοίο στην Ε.Ε.
- Η Ισπανία αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής της σε στρατιωτική αποστολή στο Στενό του Ορμούζ









