Ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με το Mega πριν από δύο μέρες ένα άτομο αλβανικής καταγωγής κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ ότι υπάρχει ένα βρέφος περίπου ενός έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο σε δρόμο του Ασπροπύργου.
Φτάνοντας στο σημείο προσπάθησαν να βρουν τους γονείς του παιδιού, καθώς δεν είχαν περαιτέρω πληροφορίες.
Όταν πλησίασαν ένα από τα σπίτια της περιοχής άκουσαν κλάματα μέσα από ένα αυτοκίνητο. Τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι σε μία από τις θέσεις του οχήματος βρισκόταν εγκαταλελειμμένο άλλο ένα νήπιο. Στη συνέχεια, άκουσαν και άλλα κλάματα και εντόπισαν άλλα τρία παιδιά στο πορτ μπαγκαζ να είναι κλειδωμένα.
Αμέσως μετά κατάφεραν να εντοπίσουν μία 13χρονη, η οποία είπε πως οι γονείς ηλικίας 25χρόνων η μητέρα και 27 ετών ο πατέρας της τα είχαν παραδώσει για να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Kαι δεύτερη προφυλάκιση για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιδοτήσεις
- Γκουτέρες: «Ώρα να ανοίξουμε τις πόρτες του Συμβουλίου Ασφαλείας και να αφήσουμε το φως να μπεί»
- “Ελπίδα”: Η γλυκιά Κινέζα μιλάει ελληνικά, τραγουδάει Παπαρίζου και πάει βόλτα με ταξί χωρίς οδηγό, vid
- Γάζα: «Εκεχειρία» μετά… ισραηλινών χτυπημάτων
- Ουκρανία: Πολίτες εναντίον ενστόλων που θέλουν να επιστρατεύσουν δια της βίας άνδρες, vid
- Θεσσαλονίκη: Από τα καράβια της προσφυγιάς στα βουνά της Πίνδου – Οι Μικρασιάτες που πολέμησαν στο Έπος του ‘40
- Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός στην Ιαπωνία αλλάζει τα δεδομένα! Προσέγγιση με Τραμπ
- Ο Πούτιν βομβαρδίζει -στην κυριολεξία- την πράσινη ενέργεια! ΒΙΝΤΕΟ
- Σ. Φάμελλος: Στη Θεσσαλονίκη αύριο για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης
- Διπλωμάτης του Πούτιν: Η Ευρώπη πρόκειται να γίνει εντελώς μουσουλμανική, vid









