Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοινώνοντας την οργάνωση της συζήτησης ανάφερε πως σήμερα, πρώτη ημέρα συζήτησης της πρότασης, θα υπάρξουν τοποθετήσεις βουλευτών μέχρι τις τρείς τα μεσάνυχτα καθώς το σύνολο των βουλευτών του σώματος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εγγραφούν και να λάβουν τον λόγο.
Αύριο, Τετάρτη η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα συνεχίσει χωρίς διακοπή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την Πέμπτη η συζήτηση θα επαναληφθεί από τις 9 το πρωί με στόχο η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία να ξεκινήσεις περί τις 8 με 9 το βράδυ.
Η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας στην Ολομέλεια, θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών (κατ’ αντίστροφη σειρά της κοινοβουλευτικής δύναμης των κομμάτων) και θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πλεύρης για κέντρα επιστροφής αλλοδαπών: «Τα υποτιθέμενα δεξιά κόμματα σιωπούσαν»
- Αυτή η χώρα προσφέρει στους νέους 25.000 ευρώ για να μην….οδηγούν!
- Ουκρανία: Τον πήραν σηκωτό για το μέτωπο – Vid
- Το σκοτεινό μυστικό που κρύβουν οι καρχαρίες της Καραϊβικής
- Εκατομμύρια παρακολουθούν άντρα να επιβιώνει σε σπίτι χωρίς νερό και ρεύμα – ΒΙΝΤΕΟ
- Σπάνια καταιγίδα χτύπησε περιοχές της Μέσης Ανατολής – vid
- Αύξηση μισθών και πραγματική οικονομία: Κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να ληφθεί υπόψη
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Της έπεσαν τα δόντια…σε διαγωνισμό ομορφιάς!
- Σφοδρή χαλαζόπτωση σάρωσε την Κέρκυρα, vid
- Αμερικανός έσπασε γαστρονομικό ρεκόρ: Δείτε σε πόσα εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin έφαγε σε 24 ώρες (photo)









