Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: «Δεν γίνεται να παραμείνω πρόεδρος», vid

Τον λόγο πήρε πριν από λίγο ο Στέφανος Κασσελάκης στο 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ξέρετε πολύ καλά τι δεν θα κάνω ποτέ; Άλλαξα την ώρα της ομιλίας μου για να σας απευθυνθώ τώρα. Γιατί τώρα είναι η ώρα, για όλα ή τίποτα. Από χτες σύνεδροι που νοιάζονται, πονούν τον ΣΥΡΙΖΑ με απόλυτη ανιδιοτέλεια μαζεύουν υπογραφές για τη μη διενέργεια νέων εκλογών.

Μια συντρόφισσα, η Αθηνά δακρύζοντας πριν αποχωρήσω χτες το βράδυ με πλησίασε με αγκάλιασε και μου ζήτησε να μην πάνε νέες εκλογές προέδρου. Μου ζήτησε να προστατέψουμε τον ΣΥΡΙΖΑ και μου ράγισε την καρδιά μου.

Δεν γίνεται να μείνω πρόεδρος υπό αυτές τις συνθήκες.

Δίπλα σε τόσους από εσάς βουλευτές και στελέχη μας που επίσης πονούν τον ΣΥΡΙΖΑ, επίσης με απόλυτη ανιδιοτέλεια δηλώνουν πως δεν χρειάζονται εκλογές, έχουμε πρόεδρο και τον εμπιστευόμαστε. Σας ευχαριστώ μέσα από την ραγισμένη καρδιά μου», ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Κασσελάκης και σημείωσε :

«Θα σας εξηγήσω όμως γιατί αυτό δεν γίνεται», ζητώντας εκλογές στις 10 Μαρτίου.

Σε αρκετά σημεία ο Κασσελάκης διέκοψε την ομιλία του για να «καρφώσει» όσους από το κοινό δεν τον χειροκροτούν, λέγοντας πως κάποιοι έχουν σκοπό να «κονταίνουν» συνεχώς το κόμμα.

«Μπορώ να γίνω πρόεδρος τις 10/3 με ορίζοντα εθνικών εκλογών. Με δική σας εντολή μπορώ να μετασχηματίσω τον ΣΥΡΙΖΑ. Και να φέρω την αναγκαία δομική διεύρυνση για να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη διεφθαρμένη δεξιά του Μητσοτάκη»:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί