Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα thestival.gr, οι καταναλωτές στην περιοχή από τις στρατιωτικές οικίες προς Λουτρά, τα σφαγεία, τα σπίτια πίσω από το Βενζινάδικο, οι στάβλοι, τα αρδευτικά και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, δεν θα έχουν ηλεκτροδότηση από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι.
Επίσης, έχει προγραμματιστεί διακοπή στην ηλεκτροδότηση στον οικισμό Κυψέλη, την περιοχή ΕΚΑΒ, το Μουσικό Σχολείο Πυλαίας, η περιοχή Αλλατίνη αλλά και εκατέρωθεν της οδού Ισμήνης, στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας από τις 08:00 το πρώι έως τις 14:30 το μεσημέρι.
Τέλος, διακοπή στην ηλεκτροδότηση έχει προγραμματιστεί για τις περιοχές από τον Υ/Σ Γέφυρας αριστερά του δρόμου προς Ευζώνους με όλα τα αρδευτικά, εργοστάσια της Γέφυρας, Βαθυλάκου και τα Αρδευτικά ανατολικά των Κουφαλίων, στην περιοχή της Χαλκηδόνας, από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
- Σχέδιο δέκα ημερών για την ευλογιά των προβάτων στην Ελλάδα – Τι συζητήθηκε
- Στη φυλακή ο 42χρονος που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Κύρια Θέματα

















