Πότε οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των σχολείων, τι αποκάλυψε η Ζαχαράκη

Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ληφθεί η απόφαση για το πότε και πώς θα ανοίξουν τα σχολεία, σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Στο τέλος της εβδομάδας τοποθέτησε τις ανακοινώσεις για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη. Η υπουργός Παιδείας τόνισε πως μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί ποια σχολική βαθμίδα θα ανοίξει πρώτη ενώ «σχεδόν» απέκλεισε το άνοιγμα των σχολικών βαθμίδων πρώτα σε λιγότερο επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές αλλά για τις τελικές αποφάσεις παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.

Την ίδια στιγμή ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες ζητούν από την κυβέρνηση να μην ανοίξουν τα σχολεία πριν τις γιορτές φοβούμενοι διασπορά του ιού. Χαρακτηριστικά ο κ. Παγώνη εξέφρασε την άποψη ότι τα σχολεία θα πρέπει να ανοίξουν τον Ιανουάριο μετά τις γιορτές σημειώνοντας ότι οι ημέρες είναι πολύ λίγες. Όπως είπε αν και τα παιδιά δεν μεταδίδουν το πρόβλημα εστιάζεται σε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που θα κυκλοφορήσουν για να πάνε να πάρουν τα παιδιά από το σχολείο, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί.

dikaiologitika/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί