Πόσοι ακόμη τέτοιοι δρουν ανεξέλεγκτα; Θρίλερ με «καμουφλαρισμένους» Τούρκους «πράκτορες» στην Αθήνα

Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάς!

Τρεις Τούρκοι διακινητές συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας.

Οι συλληφθέντες μιλούσαν πέντε γλώσσες και κυκλοφορούσαν με ταυτότητες της Interpol, ενώ είχαν χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και έμεναν σε νεοκλασικό στην οδό Μοσχονησίων, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Οι συλλήψεις έγιναν από στελέχη της ΟΠΚΕ και οι τρεις παραδόθηκαν στην ΕΥΠ, αφού όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για σοβαρή υπόθεση και τους συλληφθέντες να ανήκουν σε μεγάλο δίκτυο μεταναστών.

Ο ένας από τους τρεις υποστηρίζει ότι είναι Τούρκος αστυνομικός, ενώ οι άλλοι δύο δεν αποκαλύπτουν ούτε για πόσο διάστημα βρίσκονται στην Ελλάδα ούτε πού έβρισκαν χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος για τις διευκολύνσεις που έκαναν ήταν 650 ευρώ και παραμένει άγνωστο πόσοι και ποιοι αλλοδαποί μετακινήθηκαν από τους συγκεκριμένους «πράκτορες της Interpol» από πού έφυγαν και που κατέληξαν και το βασικότερο που εξετάζεται είναι αν ανάμεσα σε αυτούς υπήρξαν και άτομα διεθνώς καταζητούμενα για εμπλοκή σε τρομοκρατικές και ποινικές υποθέσεις.

Καθώς φαίνεται, οι ελληνικές αρχές ανακάλυψαν μόνο την «κορυφή του παγόβουνου» στη συγκεκριμένη υπόθεση, που όμως ενέχει σοβαρά ζητήματα εθνικής ασφαλείας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί