Η 15χρονη, θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην περιοχή Λεήμονας, της Λακωνίας, ήταν εκείνη που οδηγούσε το ΙΧ φορτηγό όχημα, που έπεσε στον ποταμό Βασιλοπόταμ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΙΧ φορτηγό όχημα, το οποίο οδηγούσε η 15χρονη και επέβαιναν ο 53χρονος πατέρας της και η 49χρονη μητέρα της εξετράπη αρχικά, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, από την πορεία του, στο ύψος του 2ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Λεήμονα – παραλίας Λεήμονα, του Δήμου Ευρώτα.
Στην συνέχεια, το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, παρασύροντας ταυτόχρονα έναν 48χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κινούνταν πεζός και κατόπιν ανετράπη μέσα στην κοίτη ποταμού.
Πυροσβεστικές δυνάμεις που έφθασαν στο σημείο του τροχαίου ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις της την 15χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, από το τροχαίο τραυματίστηκε ο 48χρονος αλλοδαπός που παρασύρθηκε από το όχημα, καθώς και οι γονείς της ανήλικης, που επέβαιναν σε αυτό.
Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Ηλ. Κάνιστρας / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λιμάνι Πειραιά: Κατασχέθηκαν πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες – Δείτε βίντεο
- Ο Αντρέα Μποτσέλι στον Λευκό Οίκο: Έκανε… καντάδα στον Τραμπ λίγο πριν συναντήσει τον Ζελένσκι, vid
- Ισραηλινός όμηρος έφαγε σοκολάτα μετά από δύο χρόνια – Viral το βίντεο με την αντίδρασή του
- Μπορεί να μην υπάρχουν “λεφτόδεντρα”, αλλά επιστήμονες ισχυρίζονται ότι μόλις βρήκαν χρυσό μέσα σε αυτά
- Τι θα γίνει με τους Τόμαχοκ; Ο Τραμπ απάντησε μπροστά στον Ζελένσκι
- Προσλήψεις 150 ατόμων στο Πυροσβεστικό Σώμα
- Θεσσαλονίκη: Αθώοι ένορκος και μάρτυρας για φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση μέσα στα δικαστήρια
- Ο Τραμπ δεν απάντησε σε ερωτήσεις καθώς υποδεχόταν τον Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο
- O 6χρονος που σπάει τα ρεκόρ: Σε ένα μόλις λεπτό αναγνώρισε έργα των Μότσαρτ, Σοπέν, Βιβάλντι, vid
- Διευκρινίσεις του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για τον ΒΟΑΚ