«Βοήθεια»: Τρόμος στην Αθήνα με τυφλή επίθεση Ιρακινού σε κοπέλα! Σοκαριστικά ΒΙΝΤΕΟ

Έμεινε απαθής στο σημείο περιμένοντας τους αστυνομικούς να τον πιάσουν!

Μπροστά στα έντρομα μάτια κατοίκων, επαγγελματιών και τουριστών ένας αλλοδαπός άνδρας μαχαίρωσε με σκοπό να σκοτώσει μία νεαρή κοπέλα στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, την Ερμού!

Σύμφωνα με ΜΜΕ, ο άνδρας είναι ιρακινής καταγωγής, ενώ τρόμο προκαλούν οι λεπτομέρειες τις επίθεσης που ώρα με την ώρα βγαίνουν στο φως.

Ο ίδιος αφότου μαχαίρωσε με άγριο τρόπο την 22χρονη αφήνοντάς την ημιλιπόθυμη σε κοινή θέα στο έδαφος, άρχισε να ισχυρίζεται πως το θύμα ήταν…ξένος πράκτορας και τρομοκράτης!!!

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, δίνει μάχη για τη ζωή της σε κοντινό νοσοκομείο. Ήταν πωλήτρια σε κατάστημα και δεν φαίνεται να γνώριζε τον δράστη.

Σοκαριστικά είναι επίσης τα πλάνα που κάνουν την τελευταία ώρα τον γύρο του διαδικτύου, με τον ένοπλο δράστη να μένει ατάραχος μπροστά στο θύμα του περιμένοντας τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Ο ίδιος παρακολουθούσε ατάραχος τη νεαρή κοπέλα να τρέχει μαχαιρωμένη προς το κατάστημα που εργάζεται.

Κι όλα αυτά μέσα στο πλήθος στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας!!!

«”Βοήθεια, βοήθεια” φώναζε η κοπέλα», λέει μία κυρία στην κάμερα.

Οι μαρτυρίες πολιτών «παγώνουν» το αίμα! Όλα δείχνουν πως επρόκειται για “τυφλή επίθεση” σε έναν δρόμο από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες:

eurokinissi αρχείου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί