Στη Σύρο μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ μετά τη σύλληψή του για επίθεση σε βάρος αστυνομικών τα ξημερώματα.
Ο 27χρονος αμυντικός οδηγήθηκε στο πλοίο με περιπολικό. Συμφωνα με τους δικηγόρους του αρνείται τα πάντα ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα αύριο, Σάββατο..
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να «λαδώσει» τους αστυνομικούς για να μην προχωρήσει η σε βάρος του δικογραφία.
Η περιπέτεια για τις αρχές για τον κεντρικό αμυντικό της Γιουνάιτεντ ξεκίνησε όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να χωρίσουν δύο ομάδες Άγγλων που τσακώνονταν.
Η μία ήταν η παρέα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στην οποία ήταν επίσης οι συναθλητές του Μάρκους Ράσφορντ και Μπράντον Γουίλιαμς και ο σταρ του Love Island Κρις Χιούζ. Η άλλη ήταν μία παρέα Αγγλων που ενόχλησαν τις κοπέλες που συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές. Αυτή ήταν και η αιτία που άναψαν τα αίματα.
Σε ανακοίνωσή της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρει για το περιστατικό:
«Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».
(protothema – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ούτε να τους βλέπει δεν θέλει τους Ευρωπαίους ο Τραμπ! Αυτό που έκανε τα λέει όλα
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Δεκεμβρίου
- Ο Γκανέζος “Νώε” κατασκευάζει ξύλινες κιβωτούς…για να σώσει την ανθρωπότητα!
- Η αστυνομία του Μεξικό…δεν είναι σαν τις άλλες! Viral το βίντεο
- Η Ζαχάροβα ξεμπροστιάζει τα ψέματα των Φον ντερ Λάιεν και Κάγια Κάλας
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες









