• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τραγωδία στην Πεύκη: Τραγική φιγούρα ο πατέρας που έχασε σύζυγο και κόρη μέσα σε λίγα λεπτά

Τραγωδία στην Πεύκη: Τραγική φιγούρα ο πατέρας που έχασε σύζυγο και κόρη μέσα σε λίγα λεπτά

Η 32χρονη γυναίκα πέταξε την 5χρονη κόρη της στο κενό και στη συνέχεια πήδηξε και η ίδια από την ταράτσα βάζοντας τέλος στη ζωή της.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 32χρονης που πέταξε τη 5χρονη κόρη της στο κενό από τριώροφο κτίριο στην Πεύκη και μετά βούτηξε και η ίδια, δεν ενημερώθηκε αμέσως ότι και οι δύο ήταν νεκρές.

Αρχικά του είπαν ότι είχε γίνει ληστεία στο σπίτι του, ενώ όταν έφτασε από τη δουλειά του στο Πικέρμι αντιλήφθηκε τι είχε γίνει.

Κάτοικοι της περιοχής όπου διέμενε η 32χρονη μητέρα στην Πεύκη βρήκαν νεκρή τη γυναίκα και το 5χρονο κοριτσάκι της και ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τις μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Το κοριτσάκι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας ενώ όπως ανέφερε ο πεθερός της γυναίκας η 32χρονη είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα.

Πρώτος από την οικογένεια έφτασε στο σημείο ο πατέρας του και πεθερός της 32χρονης που ανέφερε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι η μητέρα κρατούσε αγκαλιά την κόρη της και έπεσαν μαζί στο κενό.

«Είχε πέσει από την ταράτσα. Είχε πάρει και το παιδί μαζί. Έπεσε μαζί με το μωρό. Έκλεινε τα 5 τον Μάρτιο», δήλωσε ο παππούς της μικρής που βρήκε τραγικό θάνατο.
Σύμφωνα, ωστόσο, με την αστυνομία η γυναίκα έριξε την 5χρονη από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια στο κενό στον δρόμο στην οδό Κολοκοτρώνη και βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου όπου έμενε η οικογένεια, για να δουν αν εξηγεί τους λόγους της οικογενειακής τραγωδίας.

(sputniknews – φωτο:eurokinissi)