Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ξανά ο παιδεραστής που είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα.
Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, από τα 26 που είχε καταδικαστεί να εκτίσει κι εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Λαυρεωτική, όπου έμενε και εργαζόταν.
Ωστόσο, ο παιδόφιλος και παιδοβιαστής δεν έπαψε ποτέ να παρενοχλεί παιδιά και το πράττει και το διάστημα που κυκλοφορεί στην πόλη.
Οπως κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής στο Mega, ο παιδόφιλος μιλούσε ανοικτά για τις σεξουαλικές διαστροφές του και πλησίασε παιδιά λέγοντάς τους ότι «θέλει να είναι ντυθεί Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια». Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν επίσης ότι τον είδαν έξω από κατάστημα της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι για το Γυμνάσιο.
Οι σεξουαλικές διαστροφές και οι αναφορές στην Ταϊλάνδη
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε ο κύριος Δημήτρης, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος σημείωσε ότι η κοινωνία έχει σοκαριστεί με την υπόθεση. «Ετυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές του στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο κύριος Δημήτρης.
«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 χρόνια φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας. Πώς προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», αναρωτήθηκε ο πολίτης που έκανε την καταγγελία.
Παράλληλα, ο καταγγέλλων είπε ότι η αστυνομία είναι ενήμερη για την δράση του παιδόφιλου κι ότι όλη η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη.
(reader,megatv – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ξεκινά η Intervision, αντίπαλο δέος της Eurovision: «Θα το παρακολουθήσει ο μισός πλανήτης»
- Οι Ρώσοι διέσπασαν τις γραμμές των Ουκρανών στο Γιαμπόλ
- Χειροπέδες σε 25χρονο για εκμετάλλευση ανηλίκων κοριτσιών με υλικό πορνογραφικού χαρακτήρα
- Η Νέα Υόρκη αποκτά καφέ με τίτλο «Central Perk» από την αγαπημένη σειρά “Friends”!
- Λειψοί: Μαγεμένοι οι Γερμανοί από το νησί της Καλυψούς με τις χρυσαφί αμμουδιές – “Ονειρεμένες γωνιές”
- Bασιλιάς Κάρολος σε Ντόναλντ Τραμπ: «Πρόσεχε με το σπαθί!», vid
- Νέα επιτυχία για την αντιδιεθνιστική συμμαχία των BRICS
- Ελλάδα και Λιβύη τα ξαναλένε! Και η Τουρκία απλά θα «εξαφανιστεί»;
- Η ΕΑΔΕ για την “Ημέρα Ασφαλιστή”: Οι 4 Εγγυήσεις για τον Ασφαλισμένο
- «Στρίψτε δεξιά τώρα»! Αεροπλάνο πλησίασε επικίνδυνα το Air Force One – Aud
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΚΙΝΗΤΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΡΓΙΑ

ΕΟΠΥΥ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
