Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ξανά ο παιδεραστής που είχε καταδικαστεί για δύο βιασμούς ανηλίκων και μία απόπειρα.
Ο άνδρας είχε αποφυλακιστεί στα 6 χρόνια, από τα 26 που είχε καταδικαστεί να εκτίσει κι εδώ και έναν μήνα κυκλοφορούσε ελεύθερος στη Λαυρεωτική, όπου έμενε και εργαζόταν.
Ωστόσο, ο παιδόφιλος και παιδοβιαστής δεν έπαψε ποτέ να παρενοχλεί παιδιά και το πράττει και το διάστημα που κυκλοφορεί στην πόλη.
Οπως κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής στο Mega, ο παιδόφιλος μιλούσε ανοικτά για τις σεξουαλικές διαστροφές του και πλησίασε παιδιά λέγοντάς τους ότι «θέλει να είναι ντυθεί Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια». Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν επίσης ότι τον είδαν έξω από κατάστημα της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι για το Γυμνάσιο.
Οι σεξουαλικές διαστροφές και οι αναφορές στην Ταϊλάνδη
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε ο κύριος Δημήτρης, κάτοικος της περιοχής, ο οποίος σημείωσε ότι η κοινωνία έχει σοκαριστεί με την υπόθεση. «Ετυχε να γνωρίσω τον κύριο αυτόν σε καφενείο της περιοχής και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η εμμονή του στο σεξ, στα ερωτικά βοηθήματα και οι συχνές αναφορές του στην Ταϊλάνδη. Αυτό μας ώθησε με τους γνωστούς που βρισκόμασταν στην παρέα να ψάξουμε το όνομά του στο διαδίκτυο», είπε αρχικά ο κύριος Δημήτρης.
«Αυτό που βρήκαμε ήταν σοκαριστικό… Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο παιδεραστής με το άσπρο βαν που είχε καταδικαστεί το 2016 σε 25 χρόνια φυλάκιση και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, ζει και εργάζεται στην περιοχή μας. Πώς προστατεύουμε εμείς την κοινωνία μας; Η διαστροφή του έχει σωφρονιστεί;», αναρωτήθηκε ο πολίτης που έκανε την καταγγελία.
Παράλληλα, ο καταγγέλλων είπε ότι η αστυνομία είναι ενήμερη για την δράση του παιδόφιλου κι ότι όλη η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη.
(reader,megatv – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ένοχος o Πακιστανός για το άγριο έγκλημα στην Ισπανία – Σκότωσε δύο ηλικιωμένες και τον αδελφό τους
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 29χρονου για γενετήσια πράξη με τη μεθυσμένη ξαδέλφη του
- Τι φαίνεται πως επιδιώκεται παγκοσμίως αυτή την στιγμή
- Συνελήφθη 63χρονος φυγόποινος στα Πετράλωνα – Είχε καταδικαστεί για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης
- Το Athens Bar Show 2025 γίνεται 15 και γιορτάζει στην Τεχνόπολη στις 4 & 5 Νοεμβρίου 2025
- Ρέθυμνο: Οι ηλικιωμένοι μαθαίνουν να «σερφάρουν» με ασφάλεια στο Διαδίκτυο
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 24 ουκρανικά drones
- Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δικαιώθηκε από δικαστήριο στη Γαλλία για παράνομες φωτογραφίες
- Enterprise Greece: Η ελληνική φιλοξενία πρωταγωνίστησε στη HOST MILANO 2025
- Θεσ/νίκη: Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην Αριστοτέλους
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ
VOUCHER
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΑΝΕΡΓΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΥΔΑΠ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ









