Συμμορία ανηλίκων έσπερνε τον τρόμο στα Β. προάστια της Αθήνας, vid

Οι εκ της συμμορίας ανηλίκων, ηλικίας, 16 και 14 ετών με τον τελευταίο να φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και λήστευαν συνομήλικους τους στο κέντρο της Κηφισιάς.


Δύο μέλη της συμμορίας, ο 14χρονος φιλοξενούμενος του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ο 20χρονος, το τρίτο μέλος της συμμορίας, συνελήφθησαν ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου, όταν πιάστηκαν από διερχόμενους αστυνομικούς με τα μαχαίρια να απειλούν 14χρονο για να του αποσπάσουν χρήματα.

Αργότερα οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη και στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι. Λίγες ημέρες αργότερα, επανέλαβαν τις παράνομες πράξεις τους.

Η τελευταία σύλληψη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ομόνοια. Οι τρεις ληστές , άρπαξαν στην Κηφισιά από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο. Το κινητό που είχε σύστημα εντοπισμού, «κάρφωσε» το στίγμα στην περιοχή της Ομόνοιας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ο 20χρονος, ο 16χρονος και ο 14χρονος που διαμένει στο «Χαμόγελο του Παιδιού», οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο εκ των τριών παιδιών είχαν παρελθόν.

(megatv – φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί