Ο
Την οργή του εξέφρασε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, για το γεγονός ότι οι συλληφθέντες στις ανακαταλήψεις στο Κούκακι κατηγορήθηκαν για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κι όχι για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών με τσιμεντόλιθους.
«Υπήρξε δολοφονική επίθεση και μαθαίνουμε σήμερα ότι ο εισαγγελέα» άσκησε κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξήγησε ο κ. Μπαλάσκας, σημειώνοντας ότι οι αστυνομικοί ανέφεραν πως επρόκειτο για απόπειρα δολοφονίας.
Αναφερθείς στους τραυματίες αστυνομικούς από τις επιχειρήσεις το Σάββατο στο Κουκάκι, ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υπογράμμισε ότι «όλο το προσωπικό είναι σε αναβρασμό».
Μιλώντας για τους κατηγορούμενους συλληφθέντες που βρίσκονται αντιμέτωποι με αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος, ο συνδικαλιστής της αστυνομίας εκτίμησε ότι σύντομα θα αφεθούν ελεύθεροι.
«Είναι άκρως εξοργιστικό για τη δημοκρατία και την αστυνομία», υπογράμμισε.
Εξήγησε ότι στα επεισόδια, οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν.
(sputniknews – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς να αλλάξετε το λάστιχο του αυτοκινήτου σε 1 λεπτό – Το βίντεο με τις 8 εκατομ. προβολές
- Ποιές χώρες θα υποδεχθεί για πρώτη φορά στην Ουάσινγκτον ο Τραμπ
- Έρχονται ανακοινώσεις στην Ε.Ε. για τη δημιουργία μίας νέας κατηγορίας «μικρών και προσιτών» ΙΧ
- Ρωσικές Υπηρεσίες: Το ΝΑΤΟ ετοιμάζει σαμποτάζ στον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης
- Λευκορωσία: Κατασβέστηκε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε διυλιστήριο πετρελαίου
- Κι άλλος διάσημος Τούρκος έκανε το viral τεστ DNA – Έπαθε σοκ με την ελληνική καταγωγή, vid
- Energean: Το 2026 – 2027 η ερευνητική γεώτρηση στο Ιόνιο
- Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με πρόωρα και πιο σοβαρά εγκεφαλικά
- «Σμιλεύοντας την Ηχώ» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δράμας
- Πιερρακάκης για κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ: «Έγιναν λάθη στην επικοινωνία»









