Σε κατάσταση επιφυλακής η χώρα μας: Η συντριβή του Boeing στο Ιράν, μπορεί να έχει άγνωστες συνέπειες

Οι Ιρανοί κατέρριψαν με αντιαεροπορικούς πυραύλους ένα ουκρανικό Boeing. 176 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πολλοί Ιρανοί βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, επειδή αρχικά η κυβέρνηση είχε αρνηθεί την αλήθεια, αφού υποστήριζε ότι το Boeing έπεσε εξαιτίας μηχανικής βλάβης. Το Ιράν και το Ιράκ βρίσκονται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα. Η δολοφονία του […]

Οι Ιρανοί κατέρριψαν με αντιαεροπορικούς πυραύλους ένα ουκρανικό Boeing.

176 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και πολλοί Ιρανοί βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν, επειδή αρχικά η κυβέρνηση είχε αρνηθεί την αλήθεια, αφού υποστήριζε ότι το Boeing έπεσε εξαιτίας μηχανικής βλάβης.

Το Ιράν και το Ιράκ βρίσκονται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα. Η δολοφονία του Ιρανού αντιστράτηγου Κασέμ Σουλεϊμανί ο οποίος βρισκόταν στην Βαγδάτη, από τους Αμερικανούς, εξόργισε τους Ιρανούς.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα δυτική και σύμμαχος των ΗΠΑ. Συνεπώς πρέπει να προφυλαχτούμε διότι μπορεί να υπάρξουν Οργανωμένα αντίποινα, αν και αυτό είναι απίθανο, γιατί η Ελλάδα διατηρεί καλές σχέσεις με το Ιράν.

Μπορεί να προκύψει άλλο πρόβλημα: Μέσα στην Ελλάδα υπάρχουν άτομα που οργίστηκαν με την κατάρριψη του Boeing, από τους Ιρανούς. Η πιθανότητα να υπάρξουν επιθέσεις εναντίον ιρανικών στόχων από μεμονωμένα άτομα, δεν είναι απίθανη και σύμφωνα με «Τα Νέα», η ΕΛ.ΑΣ φοβάται επίθεση κατά αμερικανικών στόχων μέσα στην Ελλάδα, αλλά και κατά Ιρανικών και Ιρακινών.

Γενικότερα η Ελλάδα αποτελεί πέρασμα προς την Κεντρική Ευρώπη, αλλά και αποθήκη ψυχών. Άγνωστο πόσοι άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα νησιά και στην ενδοχώρα.Κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσα εγκληματικά στοιχεία έχουν παρεισφρήσει στις μεταναστευτικές ροές.

Photo:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί