για τη δράση της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», σε εκτέλεση σχετικής εισαγγελικής παραγγελίας.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από το σημείο προσήχθησαν οκτώ άτομα, ενώ κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που έφεραν τα διακριτικά της συγκεκριμένης ομάδας.
Όπως έγινε γνωστό, οι προσαχθέντες μετά την εξέταση τους αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν προέκυψε κάτι εις βάρος τους. Για τα οχήματα αποφασίστηκε από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας η αφαίρεση των αδειών και των πινακίδων κυκλοφορίας, καθώς έπαψαν να ισχύουν οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες χορηγήθηκαν.
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τους αυταποκαλούμενους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, μετά και το πρωτοφανές περιστατικό αρπαγής του διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας από μέλη του.
Τα διερευνώμενα αδικήματα της ποινικής έρευνας αφορούν την εγκληματική οργάνωση και την κακουργηματική οπλοκατοχή.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μετρό Νέας Υόρκη vs μετρό Μόσχας! Δείτε απλά το ΒΙΝΤΕΟ και θα καταλάβετε
- Black Rabbit: Το σκοτεινό δράμα με τους Jason Bateman και Jude Law είναι ο άξιος “διάδοχος” του Ozark
- Ο Τραμπ είπε πως διαφωνεί με τον Στάρμερ στο θέμα της αναγνώρισης ενός παλαιστινιακού κράτους
- Συνάντηση του Μαχμούντ Αμπάς με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα
- Σοκαριστικό ατύχημα σε τσίρκο: Ακροβάτισσα που χόρευε κρεμασμένη από τα μαλλιά της έπεσε στο κενό,vid
- Αυτά που έλεγαν οι Γερμανοί στους Έλληνες, ετοιμάζονται να τα ζήσουν οι ίδιοι
- Χειροπέδες σε 67χρονο για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής
- Συνάντηση Χατζηδάκη με ανώτερo αξιωματούχο του ΚΚ Κίνας
- «Ο Πούτιν με έχει απογοητεύσει», λέει ο Τραμπ, video
- 700.000 Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην Ουκρανία
Κύρια Θέματα

















