Ο 45χρονος, που είχε προσαχθεί καθώς εκκρεμούσαν εις βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις, εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση που επικράτησε κάποια στιγμή στο τμήμα και έτσι κατάφερε να διαφύγει από τον έλεγχο των αστυνομικών και δραπέτευσε.
Άμεσα σήμανε συναγερμός και λίγη ώρα αργότερα ο 45χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
«Συνελήφθη, βραδινές ώρες σήμερα (29 Σεπτεμβρίου 2024) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε αποδράσει νωρίτερα από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.
Ειδικότερα, ο 45χρονος είχε προσαχθεί μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, από περιπολούντες αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, διότι κατά τον έλεγχο των στοιχείων του σε βάση δεδομένων σε συσκευή που φέρουν οι περιπολίες, απασχολούσε ως διωκόμενος.
Κατά την άφιξη του κρατουμένου στο Αστυνομικό Τμήμα, οδηγήθηκε στον προσωρινό χώρο κράτησης, προκειμένου να διενεργηθεί η εξακρίβωση των διωκτικών του εγγράφων.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κατά την αναμονή της παραλαβής του από αρμόδια υπηρεσία Ασφαλείας, ο κρατούμενος απέδρασε, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν, ενώ ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, όπου από τον συντονισμό των δυνάμεων επετεύχθη ο εντοπισμός του αναζητούμενου κρατούμενου.
Το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας χειρίζεται προανακριτικά τη διερεύνηση των συνθηκών τέλεσης της απόδρασης».
ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρόδος: Συνελήφθησαν 2 άτομα για ζωοκλοπή
- “Επιστρέφουμε”: Οι αστροναύτες της αποστολής Artemis II επιστρέφουν στη Γη
- Ζευγάρι στην Ινδονησία τιμωρήθηκε δημοσίως με 100 ραβδίσματα για σαρκικές σχέσεις εκτός γάμου
- Nτόναλντ και Μελάνια Τραμπ στο έθιμο του “Πασχαλινού αυγού” – Επικές ατάκες! ΒΙΝΤΕΟ
- Πόσο πιο ακριβό θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι; Η εκτίμηση της ΕΣΕΕ
- Αυτός είναι ο ορισμός του «σκύλου-φύλακα»! Δείτε τι συνέβη – Vid
- Επιμελητήριο Ηρακλείου: Ισχυρή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας το Α’ τρίμηνο του 2026
- Το μυστικό μιας “μεταλλαγμένης” φυλής στην Ασία – Κολυμπάει στον πυθμένα του ωκεανού σχεδόν σαν να είναι στην ξηρά
- Ιταλός ΥΠΑΜ: Ο Τραμπ θα έπρεπε να έχει πιο θαρραλέους συνεργάτες
- Η Κίνα ευελπιστεί τα εμπλεκόμενα μέρη στον πόλεμο στο Ιράν να μπορέσουν να “αρπάξουν την ευκαιρία για ειρήνη”









