Το Κακουργιοδικείο την έκρινε ένοχη για τον θάνατο της κορούλας της, αναγνωρίζοντας όμως, με πλειοψηφία 6-1, ότι τέλεσε της πράξη με μειωμένο καταλογισμό.
Όπως προέκυψε κατά την ακροαματική διαδικασία, η κατηγορούμενη είχε ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές, ενώ τα προβλήματα ψυχικής φύσεως επιβεβαιώθηκαν από σχετικές πραγματογνωμοσύνες που διενεργήθηκαν στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δε, το επίμαχο διάστημα που τέλεσε την ανθρωποκτονία είχε διακόψει την φαρμακευτική της αγωγή.
Στην απολογία της ομολόγησε το έγκλημα, ενώ διάβασε ένα γράμμα που έγραψε μέσα από τις φυλακές του Ελαιώνα Θηβών όπου κρατείται, προς την κόρη της.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 30χρονη είχε φύγει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το βρέφος από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου ζούσε με συγγενείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες και το βρέφος βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη του φράγματος. Αρχικά αρνήθηκε την κατηγορία, κάνοντας λόγο για ατύχημα, ισχυρισμό τον οποίο ανακάλεσε, όταν με παραγγελία του ανακριτή Βέροιας, διατάχθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στον τόπο του εγκλήματος.
(απεμπε – φωτo:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς βαθμολογούν τη Θεσσαλονίκη οι τουρίστες – Τι λένε για καθαριότητα, αναψυχή, πράσινο
- Γιατί η Ζαχάροβα στράφηκε κατά Ουκρανίας και Ιαπωνίας
- Νεκρός στο αυτοκίνητό του 67χρονος αγνοούμενος στην Ημαθία – Βρέθηκε σε αρδευτικό κανάλι
- Υπεγράφη η Διακρατική Συμφωνία Συνεργασίας Ελλάδας-Μολδαβίας για υποστήριξη θεσμικών μεταρρυθμίσεων
- Τι δήλωσε ο Γάλλος ΥΠΕΞ στον Ιρανό ομόλογό του
- ΣΒΕ: Ευπρόσδεκτα αλλά όχι επαρκή τα μέτρα για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας
- ΠΟΕ-ΟΤΑ για Κοινωνικές Δομές: 24ωρη απεργία με αίτημα τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων
- Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε πολίτες μέσω τηλεφώνου – Λεία-μαμούθ άνω των 1,2 εκατ. ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη εφοριακός που ενημέρωνε καταστηματάρχες για ελέγχους
- Ούτε σε ταινία: Φιαλίδιο με το ραδιενεργό Πολώνιο 210 βρέθηκε τυχαία σε “κυνήγι” πασχαλινών αυγών στη Γερμανία









