ο οποίος εντοπίστηκε καμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με μία κουκούλα στο κεφάλι, πίσω από το κοιμητήριο της Καλλιθέας στην Κατερίνη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς είναι ένας 58χρονος συγχωριανός του θύματος. Θύτης και θύμα φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές.
Ο άνδρας είχε προσαχθεί από τις Αρχές ως ύποπτος, αλλά τελικώς ομολόγησε την πράξη του.
Η ομολογία του δράστη
Οι Αρχές είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή καθώς είχαν οπτικό υλικό του έδειχνε το όχημά τους να κινείται ύποπτα τις ώρες που φαίνεται ότι έλαβε χώρα το στυγερό έγκλημα.
Κατά την ομολογία του σημείωσε πως το 45χρονο θύμα είχε πάει στο σπίτι του. Εκεί τον χτύπησε και όταν έχασε τις αισθήσεις του και τον έδεσε.Στη συνέχεια τον μετέφερε στο σημείο της δολοφονίας και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον.
Στην προσπάθειά του να κρύψει τα ίχνη του, έβαλε φωτιά στο πτώμα.
Υπενθυμίζεται πως το θύμα είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα και το πτώμα του εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης από κάποιον περαστικό, που ειδοποίησε τις Αρχές.Ο 45χρονος είχε επιστρέψει εδώ και λίγο διάστημα από την Αυστραλία όπου και διέμενε.
(sputniknews – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο
- Μητσοτάκης για συμφωνία με Chevron: «Μεγάλη επιτυχία της πατρίδας μας»
- Η υπέρκομψη Μελάνια παρέδωσε μαθήματα στυλ και στο Ηνωμένο Βασίλειο – Δείτε βίντεο
- Μητσοτάκης: Αυτό είπε για την αντιμετώπιση της ακρίβειας
- Εκδόθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής καταρτιζόμενων στις Δημόσιες ΣΑΕΚ
- Γροιλανδία: Η Δανία δεν προσκάλεσε τις ΗΠΑ στα μεγάλα στρατιωτικά γυμνάσια στην περιοχή
- Lahaina Noon: Ένα μοναδικό φαινόμενο στη Χαβάη που “σβήνει” τις σκιές δύο φορές τον χρόνο, vid
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη