Στις καταθέσεις που είχε δώσει στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχιάτρου, το αγόρι είχε εκμυστηρευτεί ότι ο «πατριός» του δεν το βίαζε μόνο, αλλά το εξέδιδε και σε άλλους άνδρες, δίνοντας κάποια στοιχεία για το προφίλ τους. Οι Αρχές ταυτοποίησαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα και τώρα καλούνται να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, την ερχόμενη Παρασκευή ο 53χρονος Σύρος, ο οποίος παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης, όσο εκκρεμεί η εκδίκαση της υπόθεσης, καλείται εκ νέου στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου αυτή τη φορά να απολογηθεί μεταξύ άλλων για την κατηγορία της μαστροπείας κατ’ εξακολούθηση.
Η δικογραφία περιλαμβάνει τρεις ακόμα άνδρες, εκ των οποίων οι δύο έχουν ταυτοποιηθεί και είναι επίσης κατηγορούμενοι. Με βάση το κατηγορητήριο φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά το αγόρι έναντι χρημάτων, τα οποία έβαζε στην τσέπη «πατριός».
Στις αποδιδόμενες πράξεις συμπεριλαμβάνονται επίσης: ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και άπαξ τελεσθείς από άγνωστο δράστη, γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.
Ειδικότερα, ο «πατριός» κατηγορείται ότι εκπόρνευε το αγόρι από τον Ιανουάριο του 2020 έως το καλοκαίρι του 2021.
Η αρχική υπόθεση αποκαλύφθηκε ουσιαστικά μετά από τις ενέργειες που έκανε το μεσαίο παιδί της οικογένειας, 25 ετών σήμερα, το οποίο φοιτούσε σε ειδικό σχολείο. Αυτό, υπό την καθοδήγηση προσώπου της εμπιστοσύνης του, έκανε όσα έπρεπε να είχαν πράξει καιρό πριν άλλοι.
Έπεισε τον μικρό του αδερφό, 14 ετών τότε, να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο την σεξουαλική κακοποίηση που το παιδί υπέμενε από την έκτη δημοτικού. Το βίντεο αυτό αποτελεί αδιάψευστο ντοκουμέντο της δικογραφίας που σχημάτισε η Ασφάλεια Ηρακλείου και το περιεχόμενο του έσφιξε το στομάχι όσων το είδαν. Από εκεί και πέρα η υπόθεση πήρε το δρόμο της.
(Cretalive, newsbomb – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο «χάρτης» της τεχνητής νοημοσύνης: «Πρωταθλητές» οι Έλληνες στη νέα εποχή
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση κατά 1,6% σημείωσε το 2025 ο τζίρος στο σύνολο των επιχειρήσεων της χώρας
- «F1»: Πράσινο φως για το σίκουελ μετά τον εισπρακτικό θρίαμβο των 633 εκατ. δολαρίων!
- Κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων: Στην φυλακή οι δύο φερόμενοι αρχηγοί και άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι
- Η Βενεζουέλα πρόκειται να υιοθετήσει νόμο γενικής αμνηστίας
- Η ΕΕ θα έπρεπε να σταματήσει τη χρηματοοικονομική στήριξή της προς την Ουκρανία, σύμφωνα με τον Όρμπαν
- Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι από το απόγευμα
- Επανέρχεται από τη Δευτέρα 16/2 το κανονικό ωράριο στην έναρξη λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης
- Γαλλία: Ένας νεκρός και 850.000 νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό λόγω της καταιγίδας Nils, vid
- Η μεγάλη χρήση οθονών στην πρώιμη εφηβεία συνδέεται με προβλήματα ψυχικής υγείας









