την οποία έχουν ληστέψει εννέα φορές μέσα σε διάστημα 1,5 μήνα.
Όπως εξηγεί στον ΣΚΑΪ ο ιδιοκτήτης Αλέξης Σπυρόπουλος, τέσσερις φορές λήστεψαν την επιχείρησή του στο εργοτάξιο της εταιρίας που βρίσκεται στην Άσσηρο στην περιοχή του Λαγκαδά και πέντε φορές στα φωτοβολταϊκά πάρκα. Επιπλέον οι δράστες έχουν κάνει και οκτώ απόπειρες ληστείας μέρα μεσημέρι.
«Την τελευταία φορά ήταν εδώ και η αστυνομία. Ήταν μέσα στον εργοταξιακό χώρο μας. Έγινε καταδίωξη ενός αγροτικού οχήματος με τους κλέφτες από το περιπολικό και λίγο πιο κάτω το έχασαν», δήλωσε ο κ. Σπυρόπουλος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η καταδίωξη δεν πτόησε τους ληστές που «χτύπησαν» ξανά την επόμενη ημέρα. Κατήγγειλε μάλιστα πως σε μια από τις ληστείες οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για να εκφοβίσουν τον φύλακα.
Ο κ. Σπυρόπουλος κατήγγειλε ότι οι ληστές έχουν ειδικά εργαλεία που σπάνε τα λουκέτα και μετά μπαίνουν στις αποθήκες και αφαιρούν όλα τα καλώδια.
«Είναι συγκεκριμένα καλώδια για φωτοβολταϊκά» εξήγησε.
Κάμερα κλειστού κυκλώματος γειτονικής επιχείρησης, δείχνει τους ληστές να χρησιμοποιούν ακόμη και τα κλαρκ της εταιρίας για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία.
«Μπήκαν κύριοι, πήραν και το κλαρκ και κάναν τη δουλειά τους ανενόχλητοι», αναφέρει ο κ. Σπυρόπουλος.
(skai – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπόροι κολοκύθας: Η υπερτροφή με τα σημαντικά οφέλη για την υγεία
- Εξιχνιάστηκε η δολοφονία μιας έφηβης 41 χρόνια μετά… Πώς ένα καλαμάκι οδήγησε στον ένοχο
- Ε.Ε.: Πρόταση να οριστεί κατώτατη ηλικία τα 16 έτη για την πρόσβαση στα social media
- Πάπας: Δείχνει να απομακρύνεται η συναίνεση των κρατών ότι η ηθελημένη πρόκληση πείνας αποτελεί αδίκημα
- ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στις απολύσεις ομοσπονδιακών υπαλλήλων με αφορμή το shutdown
- Στρατό στη Γάζα ετοιμάζονται να στείλουν οι Τούρκοι
- Μητσοτάκης: «Πώς κάποιοι κατακρίνουν τόσο εύκολα αυτή την πολιτική των ήρεμων νερών;»
- 24χρονος Τούρκος μετέφερε παράνομα μέσα σε καρότσα Σύρους από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη
- Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση απέρριψε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Λεκορνί
- Σύνοδος κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC): Αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Τραμπ