Ποιοι συμβάλλουν στο να βγει ξανά ο Μητσοτάκης!!! Το πρόβλημα με Κασιδιάρη

Τι αφήνουν να διαρρεύσει από το Μαξίμου

«Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε τους πολίτες ότι, ψηφίζοντας Ανδρουλάκη, πιθανώς να σου προκύψει Τσίπρας»!

Αυτό λένε συνεργάτες του Κ. Μητσοτάκη και αυτή είναι η στρατηγική της ΝΔ!!!

Όπως όλα δείχνουν τόσο η ρητορική ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των αλλοδαπών, η επιλογή αμφιλεγόμενων προσώπων για τα ψηφοδέλτια, όσο και η μη ικανοποιητική παρουσία Ανδρουλάκη δίνουν αβάντα στην Νέα Δημοκρατία, η οποία βρίσκεται σε αγώνα δρόμου για να περιορίσει κατά τον μέγιστο δυνατό βαθμό τη φθορά που υπέστη τον Μάρτιο και να αφυπνίσει εκείνες τις δυνάμεις που θα του επιτρέψουν να διαμορφώσει εκ νέου ένα ρεύμα αυτοδυναμίας!!!

Ο κόσμος έχει ξεχάσει άραγε τα κορωνομέτρα χούντας;;; Ένας μεγάλος αριθμός μάλλον ή δεν τα θεωρούσε καν μέτρα χουντικού τύπου.

Θα ξεχάσει και τα νέα δεδομένα, που διαμόρφωσε η σύγκρουση στα Τέμπη;;;

 «Πλέον ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη», εκτιμά κυβερνητική πηγή με άμεση γνώση των μετρήσεων της κοινής γνώμης, αλλά και των focus groups, που ανά εβδομάδα φτάνουν στο Μαξίμου.

 Στο μικροσκόπιο έχουν μπει από την προηγούμενη εβδομάδα το προφίλ και η εκλογική συμπεριφορά των αναποφάσιστων και ιδίως αυτών με περισσότερο κεντρώο προφίλ, που αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες άλλες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πως σε περίπτωση που το κόμμα Κασιδιάρη καταφέρει να κατέβει τελικά στις εκλογές, ύστερα από την «βόμβα» που έσκασε, κατά την οποία ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, που αποχώρησε σχετικά πρόσφατα από την δικαστική υπηρεσία στο ανώτερο επίπεδο, φέρεται να αναλαμβάνει πρόεδρος στο αποκαλούμενο “κόμμα Κασιδιάρη“, του “Εθνικού Κόμματος Έλληνες”, ενώ θα εκπροσωπήσει και νομικά το κόμμα, τότε ίσως κόψουν σημαντικό μέρος από την Νέα Δημοκρατία!

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί