Ένας αλλοδαπός τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη και ισχυρίστηκε ότι φιλικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί και ζήτησε χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Για να γίνει περισσότερο πιστευτός, γυναίκα συνεργός του παρίστανε στο τηλέφωνο το φιλικό πρόσωπο της ηλικιωμένης.
Με την μέθοδο αυτή, κατάφεραν να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη το ποσό των 4.990 ευρώ. Τα χρήματα παρέλαβε ο ίδιος ο αλλοδαπός.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ολόκληρο το χρηματικό ποσό το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αλλοδαπού άνδρα, η οποία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Μητσοτάκης για Γλύκατζη-Αρβελέρ: Η διαδρομή της είναι μία διαρκής απόδειξη της δύναμης της θέλησης
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή οι 8 δράστες για δεκάδες κλοπές, με λεία “μαμούθ” άνω των 400.000 ευρώ
- Κ. Πιερρακάκης προσερχόμενος στο Eurogroup: Είναι ζωτικής σημασίας να διαφυλάξουμε τον διεθνή ρόλο του ευρώ
- Πέθανε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Ντιβάλ – Είχε παίξει στις ταινίες “Ο Νονός” και “Αποκάλυψη Τώρα”
- Αττική: Παρίσταναν τους ηλεκτρολόγους και εξαπατούσαν τα θύματά τους – Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις
- Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση 55χρονου από τη Χαλκιδική – Εντοπίστηκε νεκρός στις Συκιές Θεσσαλονίκης
- Αυστρία: Δίωξη για τρομοκρατία σε 21χρονο που σχεδίαζε επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ
- Η τελευταία χρονιά πριν τις εκλογές! Τι είπε ο Μητσοτάκης με αναφορά στα «αβέβαια χρόνια» που έρχονται
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο πληθωρισμός και η ακρίβεια φέρουν την υπογραφή της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- ΕΕΔ: “Αξιώνουμε πλήρη ενημέρωση για τους σχεδιασμούς σχετικά με την εισαγωγή της AI στη Δικαιοσύνη”









