Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, η συμμορία με μέλη άτομα ηλικίας 16 έως 19 ετών που δρούσε στην περιοχή της Πετρούπολης, πραγματοποιούσε επιθέσεις με σκοπό να ληστέψει ανήλικους μαθητές γυμνασίου και λυκείου, υπό την απειλή μαχαιριού και σιδηρογροθιών.
Πετρούπολη: Η συμμορία αναρτούσε τα κατορθώματά της στο TikTok
Αφού τους λήστευαν, τραβούσαν με τα κινητά τους τα κατορθώματά τους, και στη συνέχεια τα ανέβαζαν στους λογαριασμούς τους στα social media, και κυρίως στην εφαρμογή TikTok.
Οπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περίπου 5 άτομα, τα οποία θεωρούνται και οι «σκληροί πυρήνες» της συμμορίας. Η συμμορία δρούσε εν ψυχρώ, πραγματοποιώντας επιθέσεις σε ανήλικα θύματα σε ανύποπτο χρόνο και φαίνεται να είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στα κινητά τηλέφωνα.
iefimerida/eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ και το Ισραήλ για ανάμειξη στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας
- Βουλή: Eγκρίθηκε, κατά πλειοψηφία, ο νέος “Χάρτης μετάβασης των Ενόπλων Δυνάμεων στη νέα εποχή”
- Λάρισα: Αποχώρησαν οι αγρότες από τις σήραγγες στα Τέμπη – Σε πανελλαδική σύσκεψη το Σάββατο στη Νίκαια
- Τον γύρο του κόσμου κάνει η δήλωση Μακρόν για τους BRICS
- Ν/σ για τις ΕΔ: Απαλλαγή από τη στράτευση για νέους με διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, σε ποσοστό αναπηρίας 67%
- Ρώσοι εκπαιδεύονται στις καταρρίψεις drones, vid
- Ανησυχεί ο Τουσκ για την Γροιλανδία
- Υπό κράτηση ο ένας από τους ιδιοκτήτες του μοιραίου μπαρ στο Κραν Μοντανά
- Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας έπιασε το… φτυάρι – Viral το ΒΙΝΤΕΟ
- Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου σε μπαρ









