Λόγω πυκνής ομίχλης το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.
Η διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια είναι η πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στο Άγιον Όρος από το 2011, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Μετά τις 12.30 η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους θα υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα γεύμα και έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Κοινότητας, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών.
Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο κτήριο της διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και επίσκεψή του στις μονές Παντοκράτορος και Ξενοφώντος.
Αύριο, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί τις μονές Διονυσίου και Δοχειαρίου.
Πηγή: voria/eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έξαλλος ο Τραμπ με Ιράν: «Ανοίξτε τα γ… Στενά, τρελοί, αλλιώς θα ζήσετε την κόλαση»
- Το ΝΑΤΟ είναι σε κρίση! Ποιό θα είναι το μέλλον του;
- Νομίζετε ότι είναι ξερό φύλλο πεσμένο στο έδαφος; Δείτε το βίντεο μέχρι το τέλος
- Ανεστάλη η λειτουργία σε πετροχημικό εργοστάσιο στα ΗΑΕ – Πήρε φωτιά από πτώση συντριμμιών
- Και οι επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές συνεχίζονται αμείωτες – Drones χτύπησαν το διυλιστήριο NORSI στη Ρωσία
- Μ. Χαρακόπουλος: Να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την πολύτιμη εθνική συνοχή
- «Έκρηξη» παραβάσεων ΚΟΚ στην Κ. Μακεδονία τον Μάρτιο – Πάνω από 2.900, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα
- Πλοίο που μετέφερε σιτάρι βυθίστηκε στην Αζοφική θάλασσα – 1 νεκρός, 2 αγνοούμενοι
- Μπαράζ ελέγχων από ΑΑΔΕ: 5,6 εκατ. € αδήλωτες συναλλαγές και 50.000 παραβάσεις στο 1ο τρίμηνο 2026
- Έγινε ρουτίνα! Τρομακτικές ομοιότητες των πολέμων σε Ουκρανία και Ιράν









