Προκειται για τον διεθνή διαδικτυακό διαγωνισμό ανάδειξης της πιο «ελκυστικής περιφέρειας της Ευρώπης», που διοργανώνει το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Wanderlust.
Η τελετή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των 23ων ετήσιων βραβείων Wanderlust Reader Awards θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση στο Λονδίνο.
Ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός, με την Αττική να αναμετριέται με περιοχές όπως η Ανδαλουσία, η Βέρνη και η Καταλονία. Ωστοσο, τον τελικό λόγο θα έχει το κοινό, με την ηλεκτρονική ψηφοφορία, η οποία ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.
Η διαδικασία είναι μυστική, διάρκειας μόλις 5 λεπτών και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αναδείξουν τα αγαπημένα μέρη τους ανά τον κόσμο.
Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσα από τη διεύθυνση https://wanderlustmagazine.typeform.com/to/QUOKskBQ?typeform-source=app.adestra.com και αφού κάνουν τη σχετική εγγραφή καταχωρώντας τα στοιχεία τους, να επιλέξουν στην «Ενότητα 7» του ερωτηματολογίου την Αττική ως την πιο ελκυστική Περιφέρεια της Ευρώπης.
Μέσα από τον διαγωνισμό θα αναδειχθούν 25 νικητές σε αντίστοιχες κατηγορίες για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλον τον κόσμο.
(ΑΠΕ – ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γιατί δεν εισακούγεται διεθνώς η Ουάσινγκτον;
- Γαλλία – Δημοτικές Εκλογές: Ο Εμανουέλ Γκρεγκουάρ νικητής στο Παρίσι
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;









