Πάτρα: Το μυστηριώδες μήνυμα σε γάζα και η γυναίκα που το έγραψε (vid)

Με την σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας ασχολήθηκε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ“.

Εκτός από την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, η εκπομπή αναζήτησε και βρήκε τη γυναίκα πίσω από το μυστηριώδες μήνυμα σε μία γάζα, κολλημένο στην εξώπορτα της οδού Μπιζανίου.

«Εγώ άφησα το σημείωμα με τη γάζα…»
Το σημείωμα που έκανε το γύρο του διαδικτύου μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, έγραφε: «Έπρεπε να σε είχα αφήσει να πεθάνεις. Συγγνώμη ψυχούλες μου, δεν ήξερα ότι έσωσα μία φόνισσα. Συγγνώμη, συγγνώμη, δεν μπορώ να το πιστέψω».

Μιλώντας σε δημοσιογράφο της εκπομπής, η γυναίκα που έγραψε το σημείωμα μίλησε για τα όσα συνέβησαν πριν από μερικά χρόνια:

«Εγώ το έγραψα το σημείωμα πάνω στη γάζα που είδατε έξω από το σπίτι της. Ήταν ένας τρόπος αντίδρασής μου γιατί δε θέλω να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Αυτό που εννοούσα είναι πως εάν εγώ τότε δεν την είχα σώσει, δε θα είχε πάρει και τρεις ψυχές. Η Ρούλα τα είχε με έναν νεαρό τότε. Εκείνος κάποια στιγμή της ανακοίνωσε ότι θέλει να τη χωρίσει. Η Ρούλα τρελάθηκε και είπε το ψέμα με τον καρκίνο. Τότε είναι που έκανε την απόπειρα. Την έπαιρνα τηλέφωνο να δω πως είναι, δεν το σήκωνε με τίποτα. Την επόμενη ημέρα πήγα στο σπίτι της, μπήκαμε με τον θείο της και τη βρήκαμε τέζα στο κρεβάτι με τα χάπια δίπλα της. Λίγο μετά ήρθε και η μητέρα της και είπε ότι το έχει ξανακάνει. Την πήγαμε στο νοσοκομείο και της έκαναν πλύση στομάχου.»

Την εντυπωσίασε το γεγονός πως σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έμεινε έγκυος από τον Μάνο και τον παντρεύτηκε.

enikos/ photo vid scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί