Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γυμνασιάρχης κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος μετέβη σε σχολικό συγκρότημα και με αφορμή περιστατικό που αφορούσε το παιδί του επιτέθηκε στον εκπαιδευτικό και του προκάλεσε σωματικές βλάβες με τα χέρια του. Στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός πήγε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και κατόπιν μετέβη στο Γ’ αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, όπου υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του γονέα. Μετά την υποβολή της μήνυσης, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του γονέα για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Στο μεταξύ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζεται: «Η ΕΛΜΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη φραστική και σωματική επίθεση γονέα στον συνάδελφο διευθυντή Γυμνασίου και μέλος του Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας», προσθέτοντας: «Τέτοιου είδους επιθέσεις, εκτός του ότι προσβάλλουν την τιμή και την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών, είναι κτύπημα κατά του δημόσιου σχολείου και όσων το υπηρετούν».
Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε κατάληψη στο συγκεκριμένο Γυμνάσιο, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον γυμνασιάρχη.
Η. Κάνιστρα – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στήριξη και από Μακρόν στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων για Πανάγιο Τάφο
- Στην Ιορδανία ο Ζελένσκι ζητώντας στήριξη από τις χώρες του Κόλπου, εν μέσω πολέμου
- Τα δύο «πρόσωπα» της δεξιάς τάξης πραγμάτων
- Συνομιλίες Τουρκίας, Αιγύπτου και Σ. Αραβίας με στόχο το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ
- Νετανιάχου για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο: Δεν υπήρχε “κακόβουλη πρόθεση” (upd)
- Την αλληλεγγύη της προς τον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων εξέφρασε η Ιταλία μετά το περιστατικό στον Πανάγιο Τάφο
- Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα σε αμερικανικό πανεπιστήμιο στη Μ. Ανατολή λόγω ιρανικών απειλών
- Ο Μ. Χαρακόπουλος στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Σίδνεϊ
- Ευχαριστίες Μ. Χαμενεΐ σε Ιρακινούς και τη θρησκευτική τους ηγεσία «για τη στήριξή τους»
- Όταν η τρέλα «φοράει νυφικό»: Τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν παντρευτεί οι άνθρωποι









