Το συμβάν έγινε μπροστά στα έντρομα μάτια του 8χρονου πρώτου εξαδέλφου του 11χρονου μαθητή, ο οποίος και το επιβεβαίωσε στην οικογένειά του.
«Λυπάμαι που το καταγγέλλω σε εσάς, αλλά δεν βρίσκω άκρη. Και φοβάμαι για το παιδί μου με τόσα που ακούμε και βλέπουμε. Πρέπει η σχολική κοινότητα να παρέμβει. Απευθύνθηκα στον διευθυντή του ΔΣ, ο οποίος μάλλον θεώρησε το θέμα ήσσονος σημασίας. Το παιδί μου, όμως, είναι στοχοποιημένο από συγκεκριμένα άτομα. Είναι το πιο αδύνατο και εύκολα πέφτει θύμα τους» δηλώνει ο πατέρας στην τοπική εφημερίδα.
Αναφερόμενος στο περιστατικό, τονίζει πως τρέμει και μόνο στην σκέψη για το τι θα μπορούσε να συμβεί στον γιο του αν υλοποιούσαν τα άλλα παιδιά τις απειλές τους.
Ο πατέρας αναγκάστηκε να πάει προχθές στο σχολείο και μίλησε πάλι με τον διευθυντή, αλλά όπως είπε και πάλι δεν βρήκε ανταπόκριση. Ελπίζει, έτσι, πως θα υπάρξει παρέμβαση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, ώστε η παρέα των «συμμαθητών» να συνετιστεί και να σταματήσει να ενοχλεί τον γιο του, σε σημείο που να κινδυνεύει.
Όπως καταγγέλλει, οι επιθέσεις γίνονταν από πέρυσι, αλλά κανείς δεν έχει παρέμβει.
newsbeast/unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αναστάτωση στο Ηράκλειο: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε με το ΙΧ του σε τζαμαρία μίνι μάρκετ στο κέντρο της πόλης
- Απίστευτη τάση ευεξίας…μέσα στην παγωμένη λίμνη Βαϊκάλη! Δείτε τι φοράνε, vid
- Η Βόρεια Κορέα διατεθειμένη να συζητήσει με τις ΗΠΑ, αλλά απορρίπτει τις χειρονομίες της Νότιας Κορέας
- Αναβλήθηκε για τις 6 Μαρτίου η δίκη του 72χρονου μάνατζερ που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην Κηφισιά
- Τουσκ: Ακούω ότι η Ευρώπη καταρρέει, όμως είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο, vid
- «Φαρ Ουέστ» στα πρατήρια υγρών καυσίμων – Λαθρεμπόριο και παρανομίες πιέζουν τον κλάδο
- Κινέζος εργοδότης άφησε εκατομμύρια δολάρια πάνω στο τραπέζι για τους υπαλλήλους του, υπό έναν όρο (Vid)
- Κορυφώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ουγγαρία και Ουκρανία – Ανοιχτή επιστολή Όρμπαν στον Ζελένσκι
- Λεπέν: «Δεν θα κατέβω υποψήφια στις εκλογές αν με έχουν με ηλεκτρονικό βραχιολάκι»
- Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν 3 κιλά κοκαΐνης σε φούρνο μικροκυμάτων – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.









