Σοβαρό επεισόδιο και καπνογόνα σε Λύκειο της Πάτρας
Σκηνές πρωτόγνωρης αγριότητας σημειώθηκαν σε Λύκειο της Πάτρας. Χθες το μεσημέρι, πάνω από 10 μαθητές της Γ’ Λυκείου έφθασαν στο σημείο να κυνηγούν καθηγητή!
Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έντρομα μάτια συμμαθητών τους, μεταξύ αυτών και μικρότερων τάξεων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι χτύπησαν τον εκπαιδευτικό!
Παράλληλα, μαθητές άναψαν καπνογόνα μέσα στις τάξεις, με το σχολείο να… «κατακοκκινίζει» και η ατμόσφαιρα να μοιάζει «πολεμική».
Στο σημείο εκλήθη η Αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο καθηγητής είχε πρόβλημα. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν πως 3 μαθητές αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τα καπνογόνα.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση στο διαδίκτυο μητέρας μαθητή της Α’ Λυκείου, το παιδί της οποίας με άλλα παιδιά αναγκάστηκαν να φύγουν άρον-άρον από το σχολείο. Αγνωστη παραμένει -επισήμως τουλάχιστον- η αιτία των επεισοδίων.
Δευτεροβάθμια εκπαίδευση: «Μέτρα έκταλτης ανάγκης»
Η «Πελοπόννησος» απευθύνθηκε στη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, η οποία είχε ενημερωθεί για το συμβάν, από τις διευθύνσεις των σχολείων. «Οι δύο διευθυντές με ενημέρωσαν ότι ακούστηκε ένας κρότος. Αμέσως έλαβαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την ασφάλεια των μαθητών και ενήργησαν σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται σε μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Παράλληλα ενημέρωσαν την Αστυνομία».
Στο ερώτημα της «Π» εάν υπήρξαν τραυματισμοί, η κ. Πιερρή απάντησε: «Δεν μου αναφέρθηκε κάτι τέτοιο από τις διευθύνσεις των σχολείων».
Και πρόσθεσε: «Η Αστυνομία θα κάνει την εργασία της κι εμείς τη δική μας. Θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είναι ανεπίτρεπτο να γίνονται τέτοια πράγματα μέσα σε σχολικές κοινότητες. Οσοι δεν θέλουν να πάνε σχολείο, να μην πάνε. Οσοι όμως πάνε, θα σέβονται τον χώρο. Το σχολείο είναι ιερό και θα το προστατεύσουμε με κάθε τρόπο και μέσο».
(skai. gr / photo: pelop. gr / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Τραμπ συγκεντρώνει ξανά τους «κολοσσούς» της τεχνολογίας – Θέλουν κέντρα AI παντού
- «Αχόρταγο τέρας» – Η Ζαχάροβα είπε κάτι πολύ σημαντικό σε σχέση με την Ουκρανία
- Η «κυρά του Δέλτα» στον Έβρο έκανε το τραπέζι στον Μητσοτάκη με ντολμαδάκια, χέλι και τσίπουρο,vid
- Έγκλημα στη Βοιωτία: Νεκρός 27χρονος Πακιστανός μετά από επίθεση με μαχαίρι – Συνελήφθη ομοεθνής του
- Αρχαίο DNA λύνει το μυστήριο της ταφικής παράδοσης των κρεμαστών φερέτρων στην Κίνα
- Επικίνδυνα παιχνίδια στην Ανατολική Ευρώπη! Στο στόχαστρο και η Λευκορωσία
- Χανιά: Συνελήφθη 32χρονος κατηγορούμενος για ναρκωτικά και όπλα
- Ψηφίστηκε στην Βουλή το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
- Ισπανία: Η Βαρκελώνη διπλασιάζει τον φόρο για τους τουρίστες για να χρηματοδοτήσει τη στέγαση
- Νορβηγία: “Καλή” η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Χάραλντ αλλά θα παραμείνει για νοσηλεία στην Τενερίφη









