Πάτρα: Χτυπούσε τη γυναίκα του και του φώναζαν οι γείτονες από τα μπαλκόνια να σταματήσει

Ένα εξοργιστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας περιγράφει στo pelop.gr μια νεαρή κοπέλα. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 31 Αυγούστου κοντά στα Ψηλαλώνια της Πάτρας όταν ξαφνικά ακούστηκαν έντονες φωνές και μια γυναίκα να καλεί σε «βοήθεια».

Έντρομοι πετάχτηκαν όλοι στα μπαλκόνια τους, με αποτέλεσμα να γίνουν “μάρτυρες” του ξυλοδαρμού μιας γυναίκας από τον άνδρα της.

“Είχαν πιει και οι δύο και μάλλον αυτός πιο πολύ. Βρίζονταν για αρκετή ώρα μεταξύ τους και έπειτα βλέπαμε από το μπαλκόνι να έχει πέσει πάνω της και να την χτυπάει.

Αυτή φώναζε για βοήθεια όποτε του βάλαμε τις φωνές να φύγει από πάνω της, (ούτε τα παράθυρα και τις κουρτίνες δεν είχε κλείσει) μετά ο άνθρωπος αυτός άρχισε να βρίζει και να απειλεί και εμάς. Του είπαμε ότι θα καλέσουμε την αστυνομία όπως πράξαμε και ήρθαν.

Αυτός το έπαιξε τσαμπουκάς αφού δεν δίστασε μετά από όσα έχει κάνει να φωνάξει και σε εμάς. Η γυναίκα μετά την σύλληψη τoυ συντόφου της μας ευχαρίστησε, ωστόσο μετά από ούτε δυο ώρες αυτός επέστρεψε πίσω” αναφέρει στο pelop η νεαρή που μαζί με τις φίλες της κινητοποίησαν την αστυνομία και κατέγραψαν τον περιστατικό.

(thesstoday. gr / photo: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί