«ΠΑΣΟΚ vs ΣΥΡΙΖΑ και Βελόπουλος vs Νίκη» – Τι είπε ο Καρατζαφέρης για τις εκλογές του Ιουνίου

Στην πρόβλεψη που είχε κάνει τον Φεβρουάριο για τα ποσοστά που πήραν τελικά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ενώ έκανε και μια νέα για τις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Χρεώστε το σε μία πολιτική και δημοσιογραφική εμπειρία. Αναλύοντας τότε τον λόγο του κ. Μητσοτάκη, τον κυβερνητικό, κατάλαβα ότι προχωράει μπροστά και ότι δεν πρόκειται να σταθεί το τι έλεγαν οι γύρω. Βλέποντας από την άλλη πλευρά τον κ. Τσίπρα να κάνει μεγάλα λάθη, αυτό με το 20% το είπα όταν είπε ότι δεν θα ξαναπάει στη Βουλή. Τεράστιο, για εμένα, ολίσθημα κοινοβουλευτικό και φάνηκε ότι βρίσκεται σε έναν πανικό, σε μία αγωνία, η οποία επιβεβαιώθηκε στις εκλογές. Έτσι είπα 40 και βάλε ο Μητσοτάκης και 20 ο κύριος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης για την πρόβλεψη που είχε κάνει.

Σε σχέση με το τι περιμένει να γίνει στις επόμενες εκλογές: «Θέλω να δω ποια θα είναι η πολιτική στρατηγική του κ. Μητσοτάκη μετά τα αποτελέσματα, σε συνάρτηση βέβαια των αποτελεσμάτων των μικρών δεξιών κομμάτων… Από την άλλη πλευρά θέλω να δω πόσο θα κορυφωθεί η κόντρα μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση. Αντιλαμβάνεται κανείς πως όταν αυτοί οι δύο ανεβάσουν του τόνους, αναγκαστικά, για να πάρει κάποιος την αξιωματική αντιπολίτευση, αυτό θα ωφελήσει τον κ. Μητσοτάκη να κάνει μια πιο έξυπνη καμπάνια και μετά θα δω τι θα γίνει… στην ουρά μεταξύ του Βελόπουλου και του κόμματος “Νίκη”. Έχουμε δύο μάχες στην ουσία. Μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ Βελόπουλου και “Νίκη”», ανέφερε αρχικά ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Από κει και πέρα αν όλα αυτά εκτιμηθούν σωστά, ο κ. Μητσοτάκης έχει το δικαίωμα να ατενίσει σε ακόμη μεγαλύτερα νούμερα. Να θυμίσω ότι ο πατέρας του (σ.σ: Κωνσταντίνος Μητσοτάκης) χρειάστηκε να κάνει τρεις εκλογικές αναμετρήσεις σε διάστημα λίγων μηνών και κάθε φορά έπαιρνε μία με δύο μονάδες πάνω. Βέβαια, βλέπω από το 41 βλέπω μια μικρή κάμψη εκείνων των Πασόκων, που θα ξαναγυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ βλέποντας ότι αναπτύσσει μια δυναμική», κατέληξε.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί