«Φέτος επειδή το Πάσχα των καθολικών έπεσε πολύ νωρίτερα από το Ορθόδοξο, οι εξαγωγές της Ελλάδας προς τις άλλες χώρες είναι αυξημένες, γιατί εκεί προτιμούν μικρά αρνάκια, και έτσι, τα δικά μας που γεννιούνται πιο νωρίς τα στέλνουμε εκεί πέρα.
Για μας έχει σημασία αυτό, γιατί ρευστοποιούμε νωρίτερα και φέτος μας βοήθησε πολύ αυτό, αλλά έχουμε πάρει και μειωμένες επιδοτήσεις ή και καθόλου, οπότε μας βοήθησε η πρώιμη ρευστοποίηση. Το οποίο σημαίνει 30% αυξημένη εξαγωγή της Ελλάδας ισούνται με 30% εισαγωγή», ανέφερε ο κτηνοτρόφος Θωμάς Μόσχος.
Και συνέχισε:
«για να «βγούμε» η τιμή πρέπει να φύγει η τιμή από εμάς, από 9 ευρώ και πάνω. Οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν ότι αν γίνει η σφαγή στην Ελλάδα, τότε θεωρείται ελληνικό. Αυτό είναι η ελληνοποίηση. Δεν μπορούμε να αποφύγουμε υπάρχει νόμος γι΄αυτό.
Αν έρθει σφαγμένο θεωρείται εξωτερικού, όταν είναι ζωντανά και σφαχτούν εδώ δεν είναι εισαγόμενα, θεωρούνται ελληνικής εκτροφής. Αν η εισαγωγή των προϊόντων είναι κάτω των 90.000 ευρώ δεν καταγράφεται στα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ».
Megatv – eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παραβιάσεις της συμφωνηθείσας εκεχειρίας καταγγέλλει o πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου
- ΗΠΑ: Το ΝΑΤΟ “δοκιμάστηκε και απέτυχε” λέει ο Λευκός Οίκος
- Στη ΜΕΘ με βακτηριακή μηνιγγίτιδα 19χρονος φοιτητής στα Τρίκαλα – Προσπάθεια αποδιασωλήνωσής του αύριο
- Ποδόσφαιρο-Super League (Play Out 9-14, 2η αγωνιστική): Αυτή είναι η βαθμολογία
- Drone χτύπησε μεγάλο πετρελαιαγωγό στη Σ. Αραβία παρά την εκεχειρία
- Τότε ξεκινά στο Πακιστάν ο πρώτος γύρος των διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ιράν
- Επανέρχονται τα δρομολόγια του Προαστιακού τις καθημερινές στο τμήμα αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – αεροδρόμιο
- 5 τρόποι για να καταλάβετε αν ένα αυγό είναι χαλασμένο
- Στον απόηχο του ρωσικού ισχυρισμού – Τι θα γινόταν αν η ΕΕ αποκτούσε πυρηνικά όπλα;
- Νομικός γρίφος η υπηκοότητα ενός μωρού: Γεννήθηκε σε πτήση από Τζαμάικα προς Ν. Υόρκη!









