Παπαγγελόπουλος: «Ο Καμμένος είναι σε δύσκολη θέση»

«Ο Καμμένος είναι σε δύσκολη θέση» είπε ο Παπαγγελόπουλος στην ΕΡΤ όταν ρωτήθηκε για το δημοσίευμα των Παραπολιτικών με τις αποκαλύψεις για το παρακράτος

ενώ νωρίτερα είχε πει για τη συνομιλία Παππά-Μιωνή «είχαν πιει τα ουισκάκια τους, του έκανε το φίλο».

Σύμφωνα με τον κ. Παππαγγελοπουλο απο την συνομιλια του με τον Τζένο, το περιεχόμενο της οποίας δεν διέψευσε, επιβεβαιώνεται πως δεν έκανε τα χατίρια του Καμμένου. Επικαλέστηκε δηλαδή τη συνομιλία του με τον διευθυντή των Παραπολιτικών ως πειστήριο για να αποδείξει πως “εγώ δεν πήρα το Ζαγοραίο” όπως απαιτούσε ο Καμμένος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μίλησε στην ΕΡΤ για το Σκάνδαλο της NOVARTIS , την διαδικασία στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, την αποχώρηση του, το ηχητικό υλικό του επιχειρηματία Μιωνή , για την εμπλοκή του Νίκου Παππά. Τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα Parapolitika, ο κ Παπαγγελόπουλος ξεκίνησε την συνέντευξη του λέγοντας ότι θα μπορούσε να μην εμφανιστεί και να καταθέσει με υπόμνημα εγγράφως ως είχε δικαίωμα. Εξέφρασε μάλιστα την απορία ότι με τις απαράδεκτες συνθήκες που επικράτησαν κατα τη διαδικασία πως παρέμεινε υγιής. Καθημερινά έρχονταν νέα έγγραφα, είπε και σημείωσε ότι του δόθηκαν μόλις εννέα ημέρες για να μελετήσει 200.000 σελίδες.

Ο πρώην Αν.Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι το πόρισμα είναι προειλημμένο πριν καν καταθέσει.

Η εξέλιξη της διαδικασίας συνιστά κατάχρηση εξουσίας, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν έντιμοι άνθρωποι, υπογράμμισε ο κ. Παπαγγελόπουλος τονίζοντας ότι αποχώρησε για να μην νομιμοποιήσει παράνομες διαδικασίες.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανε λόγο για παράνομες καταθέσεις ενώ χαρακτήρισε τη λειτουργία της επιτροπής «κατοχικό Δικαστήριο».

(ΦΩΤΟ:Eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί