Παπαδημητρίου για επεισόδιο με Κικίλια: «Δέχθηκα μπούλινγκ, αισθάνθηκα κίνδυνο»

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε νέες αναφορές στο «θερμό» επεισόδιο με τον Βασίλη Κικίλια, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό αέρα του One.

Είχαν προηγηθεί χθες το απόγευμα οι αναρτήσεις τόσο του πρώην βουλευτή της ΝΔ όσο και του εν ενεργεία Υπουργού Κλιματικής Κρίσης για το περιστατικό.

«Δέχθηκα κανονικό μπούλινγκ, ήταν όρθιος πάνω μου, είναι και ψηλός, ένιωσα βία».

«Ο υπουργός, εμφανώς οργισμένος, μου είπε ότι είμαι ένα «τίποτα» χαρακτηρίζοντάς με αποτυχημένο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου για το θερμό επεισόδιο με τον Βασίλη Κικίλια:


«Εγώ, ένας δημοσιογράφος με 31 χρόνια στο επάγγελμα και άλλα 10 σε άλλες δουλειές, δέχομαι μπούλινγκ και αν δεν έλεγα τίποτα θα ήταν σαν να το θάβω και, επειδή είμαστε στο ίδιο κόμμα, κάποιος θα μου έλεγε κάποια στιγμή ότι το έθαψα επίτηδες.

Τελειώνουμε, πέφτουν διαφημίσεις, λέμε τα αστεία, είναι και πρωί, να χαλαρώσουμε λίγο. Έρχεται απευθείας από την απέναντι πλευρά του στούντιο που καθόταν ο Βασίλης Κικίλιας πάνω μου. Αρχίζει να μου μιλάει με έναν τόνο αυταρχικό, επιθετικό, λέγοντάς μου, για παράδειγμα: Δεν σου επιτρέπω να σχολιάζεις και να κρίνεις αθλητές και μπασκετμπολίστες. Του λέω ”τι έπαθες Βασίλη, γνωριζόμαστε τόσα χρόνια. Αν είπα κάτι που παρεξηγήθηκε πες μου το να το διορθώσω”, προφανώς δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.

Συνέχισε, δε, λέγοντας ότι ”είσαι ένα τίποτα, είσαι ένας αποτυχημένος”, κάτι ήθελε να πει για το βουλευτιλίκι. Μετά είπε ότι είμαι απαράδεκτος δημοσιογράφος.

Την ώρα που έφευγα επαναλαμβάνει όλη αυτή την υβριστική συμπεριφορά. Όρθιος και πάνω μου, δύο μέτρα άνδρας, μπασκετμπολίστας. Έρχεται πάνω μου, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Οικονόμου να κινηθεί από εκεί που καθόταν και να έρχεται δίπλα, για να μπει ανάμεσά μας».

Μάλιστα στο ερώτημα αν ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης κινήθηκε κατά πάνω του για να τον χτυπήσει, ο κ. Παπαδημητρίου απάντησε:

«Δεν ξέρω τι πήγε να κάνει. Εγώ πάντως το δέχθηκα σαν μια επίθεση, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα…, αν έκανα το οτιδήποτε, αν δεν κράταγα την ψυχραιμία μου, και δεν ήταν και όλοι αυτοί. Αισθάνθηκα τον κίνδυνο, ένιωσα αυτή τη βία».

intime photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί