Παράλληλα, η κ. Κεραμέως δεν απέκλεισε να σημειωθεί πτώση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές και τμήματα.
Σε σχέση με το νέο ολοήμερο σχολείο τόνισε σε τηλεοπτικό κανάλι, πως από Σεπτέμβριο επεκτείνεται το ωράριο με διαδραστικές δράσεις.
Το 50% των ολοήμερων τμημάτων, όπου θα εφαρμοστεί πιλοτικά, θα λειτουργούν μέχρι τις 17.30. Η πρόσβαση των μαθητών θα είναι χωρίς κανένα κριτήριο. «Θα προσλάβουμε για αυτό 3.500 επιπλέον προσωρινούς εκπαιδευτικούς», πρόσθεσε η κ. Κεραμέως.
Αναφορικά με το νομοσχέδιο για την Παιδεία η κ. Κεραμέως υποστήριξε πως οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν διπλά πτυχία και να κάνουν εσωτερικό Erasmus.
«Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε θετικά, και είμαστε στη διαδικασία έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος και αμέσως μετά θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν οι ομάδες προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων», είπε, τέλος, η κ. Κεραμέως αναφερόμενη στην πανεπιστημιακή αστυνομία.
πληροφορίες ethnos/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πράκτορες της ICE ξεκινούν να αναπτύσσονται σε αμερικανικά αεροδρόμια
- Φορτώνουν με νέο σκάνδαλο τον δεξιό Όρμπαν λίγο πριν τις εκλογές: «Σοβαρή επίθεση εναντίον της Ουγγαρίας»
- Πρόσκληση στον Λευκορώσο πρόεδρο Λουκασένκο για συνάντηση στον Λευκό Οίκο μελετά ο Τραμπ
- Οι Ιρανοί διαψεύδουν τον Τραμπ: Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τις ΗΠΑ
- Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: «Θέλω δικαιοσύνη για το παιδί μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ στις 24-25 Μαρτίου λόγω των παρελάσεων
- Θέατρο στημένο εις βάρος των ανθρώπων: Τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια οικονομία
- Λάρισα: Την 1η Απριλίου συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη
- Ισχυρότατη έκρηξη σε αποθήκη όπλων στο Ιράν – Vid
- Ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο, ζητά Έλληνας Ευρωβουλευτής









