Παλλήνη: Βίντεο ντοκουμέντο με «περίεργη» έκρηξη την ώρα της μάχης με τις φλόγες στην Πεντέλη

Μία περίεργη έκρηξη το πρωί της Τετάρτης στην Παλλήνη, έχει καταγραφεί σε βίντεο – ντοκουμέντο , την ώρα που η πύρινη λαίλαπα που ξεκίνησε από την Πεντέλη συνέχιζε το καταστροφικό έργο της.

Το βίντεο – ντοκουμέντο με την περίεργη έκρηξη, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σημειώνεται στην Παλλήνη, την ώρα που η φωτιά καίει ακόμη ανεξέλεγκτη σε αρκετά μέτωπα και οι κάτοικοι έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Ο οδηγός της διερχόμενης μηχανής σώζεται κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο. Από την ανατίναξη, μια μεταλλική αντλία εκσφενδονίζεται με φονική ταχύτητα, ισοπεδώνει την καγκελόπορτα και καρφώνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Η έκρηξη, τα αιτία της οποίας μένει να διερευνηθούν, σημειώθηκε σε κοντέινερ που βρισκόταν σε οικόπεδο, ελάχιστα μέτρα από το δάσος και ανάμεσα σε κατοικίες.

Για τον παρολίγον εμπρησμό που αποφεύχθηκε με επέμβαση των κατοίκων, υπάρχει οπτικό υλικό στα χέρια της ασφάλειας, το οποίο ερευνάται και σε σχέση με τα αίτια της φωτιάς στο βουνό της Πεντέλης.

enikos/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί