Παιδικοί σταθμοί – ΕΕΤΑΑ: Αυτοί κάνουν νέα αίτηση στο eetaa.gr

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς δημοσιεύτηκαν, ωστόσο, νέα ανακοίνωση πληροφορεί πως μία ομάδα πολιτών πρέπει να κάνει εκ νέου αίτηση στο eetaa.gr.

Λάθη εντοπίστηκαν στα αποτελέσματα για τα voucher στους παιδικούς σταθμούς κι έτσι αρκετοί πολίτες που είδαν μειωμένη επιδότηση θα πρέπει να προβούν σε νέα αίτηση στο eetaa.gr.

H ΕΕΤΑΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους αιτούντες των εισοδηματικών κατηγοριών που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας να εκτυπώσουν από χθες, Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου νέο voucher με πλήρες ποσό και να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές.

Επίσης καλούνται ωφελούμενοι ΑμΕΑ που επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, αλλά έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη). να υποβάλλουν μια «αίτηση θεραπείας» εάν επιθυμούν αλλαγή κατηγορίας.

Η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς

«Πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών», περιόδου 2022 – 2023

1. Απόδοση πλήρους voucher σε αιτούντες που έλαβαν voucher μειωμένης αξίας, ενώ διέθεταν εισοδήματα έως 27.000€ για οικογένειες με έως δύο παιδιά, έως 30.000€ με τρία παιδιά, έως 33.000€ με τέσσερα παιδιά και έως 36.000€ για οικογένειες με πέντε παιδιά και άνω

Μερικοί από τους αιτούντες των ανωτέρω εισοδηματικών κατηγοριών, έλαβαν voucher μειωμένης αξίας. Oι συγκεκριμένοι αιτούντες θα πρέπει από Δευτέρα 5/9/2022, να εκτυπώσουν νέο voucher με πλήρες ποσό και να εγγράψουν τα τέκνα τους στις αντίστοιχες δομές, υπογράφοντας σύμβαση.

2. Δυνατότητα αλλαγής κατηγορίας voucher, από ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, σε ΚΔΑΠ

Ορισμένα ωφελούμενα ΑμεΑ, τα οποία επιθυμούσαν την ένταξή τους σε ΚΔΑΠ, έλαβαν voucher για δομές ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ (αυτόματα, εξαιτίας της αναπηρίας τους, π.χ. άτομα με σακχαρώδη διαβήτη). Οι αιτούντες που επιθυμούν αλλαγή κατηγορίας, θα πρέπει να υποβάλλουν μια “αίτηση θεραπείας” στο email: [email protected], προκειμένου να προχωρήσουμε τις επόμενες ημέρες στην επιθυμητή αλλαγή».

(ieidiseis. gr / photo: pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί