Ομόφυλα ζευγάρια/επιστολική ψήφος! Τι σκέφτηκε η ΝΔ για να μην χάσει δυνάμεις

Ενδεχομένως με τις ευλογίες στο Νταβός, την ώρα που Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει νέα ηχηρή παρέμβαση που θα συζητηθεί...

‘Έρχεται λοιπόν τροπολογία με την οποία θα ισχύσει η επιστολική ψήφος στις επόμενες εθνικές εκλογές, κάτι που «τρέχει» παράλληλα με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Παρασκηνιακά, πολλοί κάνουν λόγο για τακτική  της κυβέρνησης, έτσι ώστε να καλύψει το κενό των δεξιών ψηφοφόρων, το οποίο θα αφήσει, κατά πάσα πιθανότητα, η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία!

Ουδείς στο Μέγαρο Μαξίμου αποκλείει το ενδεχόμενο αρκετοί δεξιοί ψηφοφόροι να βρουν άλλους εκλογικούς προορισμούς με αφορμή το νομοσχέδιο, το οπoίο έχει ξεσηκώσει τεράστιες αντιδράσεις.

ΝΔ απειλείται με σοβαρή εσωκομματική κρίση, δεδομένου ότι αρκετοί από τους βουλευτές του θα πρέπει να λογοδοτήσουν στους ψηφοφόρους τους για την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου!

Άλλωστε, ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει ηχηρή δημόσια τοποθέτηση εφ’ όλης της ύλης, η οποία θα επικεντρωθεί τόσο στο νομοσχέδιο που προγραμματίζει να φέρει η κυβέρνηση στην Βουλή για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, όσο και την ιδεολογική κατεύθυνση του κυβερνώντος κόμματος εν γένει!

Γύρω στους 50 βουλευτές αναμένεται να καταψηφίσουν ή να απόσχουν από την ψηφοφορία! Πάρα ταύτα, οι ψηφοφόροι τους αντιδρούν και πολύ ήδη κοιτάζουν προς άλλα κόμματα!

Η τωρινή ηγεσία της ΝΔ, η οποία χαρακτηρίζεται πιο πολλούς ως διεθνιστική, κοιτάζει πλέον προς ακόμα περισσότερους κεντρώους ψηφοφόρους και αυτούς θεωρεί πως θα τους αποκτήσεις στις εκατοντάδες χιλιάδες νέες ψήφος των αποδήμων Ελλήνων, μέσω της επιστολικής ψήφου!

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί