• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Οι Έλληνες κοιμούνται, είναι στους καναπέδες τους!» – Καίνε Ευαγγέλια και Αγίες Τράπεζες οι αλλοδαποί και ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι Έλληνες κοιμούνται, είναι στους καναπέδες τους!» – Καίνε Ευαγγέλια και Αγίες Τράπεζες οι αλλοδαποί και ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που μας έρχονται από το νησί της Χίου.

Έξω φρενών είναι μερίδα κατοίκων σε χωριό πλησίον του καταυλισμού αλλοδαπών στη Χίο μετά και τη νέα επίθεση κατά τοπικής εκκλησίας.

Πιο συγκεκριμένα «άγνωστοι» προκάλεσαν σημαντικές φθορές στην εκκλησία του Αγίου Χαράλαμπου στο χωριό Χαλκείος της Χίου, φτάνοντας στο σημείο να κάψουν την Αγία Τράπεζα αλλά και το Ευαγγέλιο!

Οργισμένη είναι η αντίδραση κατοίκου από μέσα από την εκκλησία, η οποία ξεσπά μπροστά στην κάμερα παραπονούμενη μεταξύ άλλων για την προκλητική απραξία των υπολοίπων κατοίκων της περιοχής.

«Οι κάτοικοι κοιμούνται, είναι στους καναπέδες τους! 5 άτομα ήρθαμε να διαμαρτυρηθούμε! Που θα πάει πια αυτή η κατάσταση;».

Όπως γίνεται γνωστό από τον ιερέα της συγκεκριμένης εκκλησίας, δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα παρόμοια επίθεση, η οποία προξενείται από αλλοδαπούς του ΚΥΤ στο ΒΙ.ΑΛ. Χίου:

Παρόμοιες αποκαρδιωτικές εικόνες μας έρχονται και από την πολύπαθη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα τη Μόρια.

Οι αλλοδαποί αυτή τη φορά «έβαλαν στο μάτι» το εκκλησία του Αη Γιάννη, αφήνοντας μετά την απομάκρυνσής τους ένα «βομβαρδισμένο τοπίο».

(φωτο:photo screenshot)