Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΣΥ, κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ, έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με τον οδηγό του τρόλεϊ «20» να βγάζει όπλο στη διαδρομή από Φάληρο προς Δραπετσώνα σε επιβάτη. Η αστυνομία έσπευσε και ο οδηγός εντοπίστηκε στην Ακτή Βασιλειάδη όπου συνελήφθη. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης ένα αεροβόλο και ένα γκλομπ. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την υπόθεση να ερευνάται.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γ. Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
- Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το λιμάνι της Μυτιλήνης – Μόνο με επιβάτες, χωρίς οχήματα αναχώρησε το «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ»
- Μεγάλη ανακάλυψη στο Λούξορ: 22 σαρκοφάγοι και 8 σφραγισμένοι πάπυροι κρύβουν μυστικά αιώνων
- Νεκροί 4 Καταριανοί στρατιώτες και 3 Τούρκοι σε δυστύχημα με ελικόπτερο στο Κατάρ
- Άγρια δολοφονία στην Καρδίτσα: 51χρονος τραγουδιστής βρέθηκε μαχαιρωμένος μέχρι θανάτου
- Διαρροή φυσικού αερίου σε περιοχή της Ρώμης – 70 κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, 2 ηλικιωμένοι τραυματίσθηκαν σοβαρά
- «Τιμή και δόξα στους ελευθέρους πολιορκημένους» – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς (vid, photo)
- Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται αυτή την στιγμή για την στρατηγική του Τραμπ
- Νέες απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης: “Το Ιράν θα κλείσει τελείως τα Στενά του Ορμούζ αν…”
- 25η Μαρτίου: Η Γαλανόλευκη στην επιφάνεια της θάλασσας του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο – ΦΩΤΟ









