«Όχι» της ΝΔ στο MEGA για debate με Μητσοτάκη-Τσίπρα

Αρνητική ήταν η απάντηση της κυβέρνησης δια του Άκη Σκέρτσου, στην πρόσκληση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA για debate μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα για τις εκλογές 2023.

Ο κ. Σκέρτσος, σημείωσε στην δήλωσή του πως «η διακομματική επιτροπή, δηλαδή ο συναινετικός θεσμός που εδώ και δεκαετίες ορίζει τις διαδικασίες και τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, αποφάσισε για ένα debate μεταξύ των έξι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών κομμάτων την Τετάρτη 10 Μαΐου».

«Αυτό αποφασίσθηκε ομόφωνα και αυτό θα γίνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προσκαλεί ή να αυτοπροσκαλείται, να επιβεβαιώνει ότι είναι εξαίρεση όσο θέλει», τόνισε ο κ. Σκέρτσος και προέθεσε:

«Η δυσανεξία του στους θεσμούς δεν μας εκπλήσσει. Η στάση του είναι αποκαλυπτική ως προς τον σεβασμό του στα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Η απομόνωσή του είναι καθολική και η στάση του κωμική».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Το Mega έστειλε επιστολή στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για διεξαγωγή ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο.

Θετική ήταν η πρώτη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιστολή προς τους Μητσοτάκη και Τσίπρα αναφέρει:

«Κύριοι,

το Mega το μεγαλύτερο ενημερωτικό κανάλι της χώρας καλεί τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανοικτό διάλογο – ντιμπέιτ – στο κεντρικό στούντιο του Σταθμού μας.

Θεωρούμε ότι η ανταλλαγή απόψεων Μητσοτάκη – Τσίπρα θα συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 21ης Μαΐου.

Η πρόσκλησή μας γίνεται μετά και την αδυναμία του καναλιού μας να μεταδώσει ολόκληρο το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών λόγω συμβατικών υποχρεώσεων του προγράμματος»

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί