Με σημερινή ανακοίνωση του ο Οργανισμός Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών εφιστά και πάλι την προσοχή του επιβατικού κοινού για απόπειρα εξαπάτησης σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πλαστούς λογαριασμούς που χρησιμοποιούν παράνομα την επωνυμία του Οργανισμού.
«Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται συνεχώς παραπλανητικές δημοσιεύσεις με το λογότυπο του ΟΑΣΑ, σε διάφορα social media, που παροτρύνουν ανυποψίαστους πολίτες να αποκτήσουν δωρεάν μια ATH.ENA Card διάρκειας 12 μηνών, κάνοντας κλικ σε έναν ψεύτικο ψηφιακό σύνδεσμο (link)» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Οργανισμός, σημειώνοντας πως η επίσκεψη σε αυτούς τους συνδέσμους (links), μπορεί να οδηγήσει σε επιζήμιες ενέργειες, όπως αποκάλυψη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και κωδικών ασφαλείας, ή αποστολή χρηματικών ποσών για υποτιθέμενες αγορές.
Ο ΟΑΣΑ έχει ήδη προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διακοπή των δημοσιεύσεων αυτών, ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές.
«Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή του επιβατικού κοινού, καθώς οι ψεύτικοι λογαριασμοί στα social media, διαθέτουν αληθοφανή χαρακτηριστικά (εμφανίζεται η επωνυμία του ΟΑΣΑ και το λογότυπο της ATH.ENA card)» καταλήγει η ανακοίνωση.
(ΑΠΕ – ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τανζανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια
- Μεντβέντεφ για Poseidon: «Μπορεί να θεωρηθεί ένα πραγματικό όπλο της Ημέρας της Κρίσης»
- Κομοτηνή: 82χρονος πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον 51χρονο γιο του
- Δεξιά «βόμβα»: Τι θα διοργανώσει στην Ουάσινγκτον Αμερικανίδα βουλευτής
- Με ποιόν θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΔΥΠΑ: 183 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο
- Manpower: Η τεχνολογία ανασχηματίζει ραγδαία τον ρόλο της εργασίας – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
- Τουρκία: Σπίτι στην Πισιδία χτίστηκε με λίθους που φέρουν επιστολή του αυτοκράτορα Καρακάλλα στα ελληνικά, vid
- Χάος στη Βραζιλία: 132 νεκροί στη φονικότερη αστυνομική επιχείρηση στην ιστορία της χώρας, vid
- Εγκαινιάστηκε η λεγόμενη βιοκλιματική όψη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΑΔΕ
ΧΡΕΗ
ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ









