Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΑΣΑ αναφορικά με το περιστατικό, κατά το οποίο οδηγός λεωφορείου άφησε ανήλικο να οδηγήσει το όχημα χθες, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, τονίζοντας «πως δεν συνάδει με τους αυστηρούς κανόνες ασφάλειας του Οργανισμού».
Συγκεκριμένα, με αφορμή καταγγελία επιβάτη ότι χθες Τρίτη 25/2 σε δρομολόγιο της γραμμής 749, ο οδηγός του λεωφορείου φέρεται να άφησε έναν ανήλικο να οδηγήσει το όχημα, ο ΟΑΣΑ προχώρησε άμεσα στη διερεύνηση του περιστατικού και τον έλεγχο του συγκοινωνιακού φορέα και προχώρησε άμεσα στην απομάκρυνση του συγκεκριμένου οδηγού από τη θέση του.
«Ο ΟΑΣΑ καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών και είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τους κανόνες λειτουργίας του. Ταυτόχρονα διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι εφόσον διαπιστώνεται συμπεριφορά που δεν συνάδει με τους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας του Οργανισμού, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2025 με γέλιο! Νέο βίντεο με τα παρασκήνια του επικού τρέιλερ για τα 100 χρόνια
- Έπεσαν τα πρώτα χιόνια: Στα “λευκά” Πάρνηθα, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Πεντέλη αλλά και Εύβοια, vid
- Παπασταύρου: Οι 10 +1 δράσεις του ΥΠΕΝ το 2025 – Ενεργειακές συμφωνίες και «Απάτητα Βουνά» ανάμεσά τους
- Η κοπή της βασιλόπιτας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 41χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης
- Θεσσαλονίκη: Ευχές με πολίτες και επαγγελματίες για καλή χρονιά αντάλλαξε ο δήμαρχος Στ. Αγγελούδης
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Nα αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν, στηριζόμενοι σε όσα μας ενώνουν
- Το εορταστικό μήνυμα του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ προκαλεί «πονοκέφαλο» στους διεθνιστές
- Απολογισμός Τσιάρα για το 2025: Σήμερα κλείνει μια δύσκολη χρονιά, ο πρωτογενής τομέας δοκιμάστηκε έντονα
- Υπ. Ανάπτυξης: Παράταση ενός μήνα στις επιχειρήσεις για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων στο ΓΕΜΗ









