Ο Κασσελάκης «ξεσκόνισε» τον ώμο του μπροστά στην κάμερα! Ένα ολοκαίνουριο «ΠΑΣΟΚ» γεννιέται

Η κίνηση ήταν χαρακτηριστική και ξεκάθαρη...

Λέγεται πως το βασικό γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται στην Γ’ Σεπτεμβρίου, εκεί όπου έχουν εγκατασταθεί οι συνεργάτες και οι εθελοντές του.

Άλλωστε στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 έγινε επίσημη παρουσίαση του ΠΑΣΟΚ στο ξενοδοχείο «Κινγκ Πάλας» της Αθήνας!

Μπορεί να είναι συμβολική η επιλογή της εν λόγω οδούς από τον νέο ΓΑΠ ή Τσίπρα, όπως αποκαλούν επικριτές και υποστηρικτές τον Στέφανο Κασσελάκη! Το βέβαια είναι πως θέλει να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ και να τον μετατρέψει σε ένα καινούριο νέο-σοσιαλιστικό και άκρως διεθνιστικό νέο-ΠΑΣΟΚ!

Με λίγα λόγια, ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να υπόσχεται… ξεσκόνισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που αναδειχτεί νικητής στις κυριακάτικες (22.9.2023) εκλογές του κόμματος.

Ειδικότερα, κάνοντας δηλώσεις στη, Δράμα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία στο πλαίσιο την εκστρατείας του για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον συγκεκριμένων των στελεχών του κόμματος, δηλώνοντας:

«Η “Ομπρέλα” (σ.σ. τάση στον ΣΥΡΙΖΑ) είναι εναντίον μου για κάποιον λόγο, αντί να αφουγκράζεται τον ενωτικό μου λόγο. Δεν με πειράζουν οι επιθέσεις, τις “ξεσκονίζω” από την Κυριακή το βράδυ…», επεσήμανε, κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση… ξεσκονίσματος του ώμου του.

Δείτε το βίντεο στο 1:30: 

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί