Η παράδοση των οχημάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου ο αρχηγός του Σώματος, αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, υποδέχθηκε τον Νικόλα Πατέρα.
Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, εκφράζοντας την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του στον κ. Πατέρα, αναγνώρισε τη δωρεά ως ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και μια έμπρακτη απόδειξη της εκτίμησης και εμπιστοσύνης στον καθημερινό αγώνα της Ελληνίδας και του Έλληνα αστυνομικού, για την προστασία των πολιτών και την ασφάλεια της κοινωνίας.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για οχήματα υβριδικής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου εξοπλισμού αυτοκόλλητων σημάτων και φωτεινών – ηχητικών συστημάτων, συνολικής αξίας 121.000 ευρώ, τα οποία θα καλύψουν άμεσα ανάγκες υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην παράδοση των οχημάτων συμμετείχαν, επίσης, ο γιος του Νικόλα Πατέρα, Διαμαντής, καθώς και ο Γιώργος Πατέρας με το γιο του, Γιάννη, ενώ από πλευράς του αρχηγείου παρέστησαν ο προϊστάμενος Επιτελείου, αντιστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας και ο προϊστάμενος του Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, υποστράτηγος Σωτήριος Νικολακόπουλος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- O Τζέι Ντι Βανς σχολιάζει το…σταυροπόδι του Γκάβιν Νιούσομ! ΒΙΝΤΕΟ
- Στον Πύργο του Άιφελ έφτασαν οι Γάλλοι αγρότες με τα τρακτέρ τους
- Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας – Κλείνουν τις σήραγγες των Τεμπών στις 11:00
- Αμερικανίδα βουλευτής προσκάλεσε «τέσσερα μέλη της Ρωσικής Δούμας» στην Ουάσινγκτον
- Ρέθυμνο: Σύσκεψη του δημάρχου με τον πρύτανη του Παν/μίου Κρήτης για τη διάθεση εκτάσεων για ίδρυση νοσοκομείου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ δυτικά της Κρήτης τα ξημερώματα
- Τραμπ: Η Βενεζουέλα θα αγοράσει μόνο αμερικανικά προϊόντα με τα έσοδα από το πετρέλαιο που θα πουλήσει σε εμάς
- Οι διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για την τοποθέτηση της Τυχεροπούλου στην Ανεξάρτητη Αρχή
- Στην αντεπίθεση οι διεθνιστές! Καλούν τον κόσμο να πάρει τα όπλα κατά του Τραμπ – Video
- Oι αγρότες κλείνουν για 48 ώρες τα διόδια των Μαλγάρων – Aνοιχτοί σε διάλογο με τον πρωθυπουργό









