• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ντόρα Μπακογιάννη: Επικοινωνιακό λάθος έκανε η Μενδώνη για τον Λιγνάδη (vid)

Ντόρα Μπακογιάννη: Επικοινωνιακό λάθος έκανε η Μενδώνη για τον Λιγνάδη (vid)

bakogianni
Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η Λίνα Μενδώνη δε γνώριζε τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά έκανε επικοινωνιακό λάθος


Για την υπόθεση Λιγνάδη μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και αφού έκανε λόγο για «αποκρουστικότατη υπόθεση», μίλησε για επικοινωνιακό λάθος από την πλευρά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη. Σημειώνεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, έγινε η πρώτη από το στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ζήτησε την παραίτηση της κυρίας Μενδώνη ενώ και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη έκανε λόγο για ατυχή χειρισμό, ο οποίος ωστόσο, δεν συνιστά λόγο αποπομπής της υπουργού.

Για την υπόθεση Λιγνάδη η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στο Mega, σημείωσε ότι θα οδηγήσει τόσο τον κ. Λιγνάδη όσο και άλλους στη Δικαιοσύνη. Το μήνυμα πρέπει να είναι ότι όλη η κοινωνία πρέπει να βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες πράξεις, να στηρίζει τα θύματα και να είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει άλλα τέτοια φαινόμενα στο μέλλον. Θα χρειαστεί να κάνουμε προσαρμογές στο δίκαιο που έχουμε στην Ελλάδα και αυτές οι προσαρμογές πρέπει να γίνουν εν ψυχρώ. Στο θέμα βιασμών ανηλίκων και παραγραφής έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Δεν γνώριζε η Μενδώνη – Επικοινωνιακό λάθος εκ μέρους της
Οσον αφορά στους χειρισμούς της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε: «Ενα πράγμα είναι βέβαιο ότι κανένας δεν γνώριζε την δράση του κ. Λιγνάδη εκτός από έναν στενό κύκλο. Όταν το άκουσα έπεσα από τα σύννεφα. Το να κατηγορεί κάποιος την κυρία Μενδώνη ότι ήξερε ένα τέτοιο πράγμα είναι βλακώδες. Δεν είναι δυνατόν κανένας να σκεφτεί ότι μπορεί να είχε γνώση και να έχει διευθυντή τον κ. Λιγνάδη. Επικοινωνιακά δεν το χειρίστηκε καλά. Ούτε οι δηλώσεις ήταν σωστές».


Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα αφού προσπαθεί να το κομματικοποιήσει με άθλιο τρόπο. Είναι κρίμα και άδικο αυτό που κάνουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υπουργό την κα Κονιόρδου μια εξαιρετική ηθοποιό. Μπορώ εγώ ποτέ να διανοηθώ ότι η κα Κονιόρδου ήξερε κάτι; Δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου. Η κυρία Μενδώνη έπρεπε να περιμένει μια επώνυμη και έγγραφη καταγγελία. Αυτό και έκανε. Η γνώμη μου είναι ότι η κα Μενδώνη έχει προσφέρει πολλά στο υπουργείο Πολιτισμού. Έκανε επικοινωνιακό φάουλ. Αλλά ως προς την δράση της δεν μπορεί κανείς να της προσάψει κάτι».

ethnos/ photo eurokinissi