Νεοδημοκράτες προς Μητσοτάκη/Πλεύρη: Τα φάρμακα τα στείλατε Ουκρανία;;; Για αυτό δεν έχουμε;;;

Θα δοθεί απάντηση;;;

162 φάρμακα σε μακροχρόνια και σημαντική έλλειψη στην ελληνική αγορά βρίσκονται στην νέα επικαιροππιημένη λίστα του ΕΟΦ.

Ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας που προέρχονται από την πτέρυγα του Κώστα Καραμανλή, αναρωτιούνται στα social media: Πόσες φορές η κυβέρνηση Μητσοτάκη έστειλε το προηγούμενο διάστημα φάρμακα στην Ουκρανία και σε ποιες ποσότητες; Έχουν σταλεί και φάρμακα τα οποία σήμερα λείπουν από τα ράφια των φαρμακείων και περιλαμβάνονται στη λίστα των σκευασμάτων σε έλλειψη σήμερα;

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Την νέα λίστα με τα 162 φάρμακα που βρίσκονται σε μακροχρόνια και σημαντική έλλειψη, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Στη λίστα περιλαμβάνονται 71 φάρμακα κοινότητας, 20 νοσοκομειακά, 6 εμβόλια και 65 σκευάσματα αρμοδιότητας του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).

Ανάμεσα στα σκευάσματα που λείπουν από τα ράφια των φαρμακείων, βρίσκονται πολύ γνωστά αντιυπερτασικά, αντιβιοτικά, ψυχιατρικά, αντιβηχικά, αντισυλληπτικά, αναλγητικά και φάρμακα για τον θυρεοειδή και την ημικρανία.

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί