Νέο ΣΟΚ!!! Τα νησιά «παραδίδονται» στην ισλαμική ζώνη! Άλλαξε όσα είπε ο Μητσοτάκης το 2017!!! ΒΙΝΤΕΟ

«Βόμβα» του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ! Μόνιμες δομές στα νησιά, την ώρα που η Λέσβος έχει ήδη παραδοθεί κατά τόπους σε ορδές...

Στροφή 180 μοιρών από τις βασικές προεκλογικές του εξαγγελίες για το μεταναστευτικό έκανε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συμβάλλοντα έτσι στην δημιουργία ισλαμικής ζώνης στην οριογραμμή της Ελλάδας μέχρι τον Έβρο!

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, για πρώτη φορά, απέδωσε τον χαρακτηρισμό «μόνιμες» στις υπό σχεδιασμό δομές, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα από τα όσα μέχρι σήμερα ανέφερε ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο οποίος περιορίζονταν στο να χαρακτηρίσει τις δομές «κλειστές ελεγχόμενες».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΘΗΚΕ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΕΛΕΥΣΗ ΟΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Η συγκεκριμένη μάλιστα δήλωση έρχεται σε πλήρη αναντιστοιχία με όσα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε δηλώσει το 2017, κατά τη διάρκεια του 11ου Συνεδρίου της Ν.Δ., όταν από το Ξενοδοχείο «Χανδρής», είχε αρκεστεί να αναγνωρίσει την αναγκαιότητα μόνο των Προαναχωρησιακών Κέντρων, λέγοντας ότι, η Ν.Δ. δεν θα επιτρέψει τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου να γίνουν μόνιμο πάρκινγκ ψυχών με μόνιμη παρουσία μεταναστευτικού πληθυσμού.

Προχωρά λοιπόν η ισλαμική ζώνη, για την οποία έχει προειδοποιήσει το el.gr, η οποία θα ξεκινά από τον Έβρο και θα τελειώνει στην Ρόδο, αλλάζοντας, σε βάθος χρόνου, τα πληθυσμιακά δεδομένα της περιοχής. Σε αυτή θα υποδεχτούν λογικά, παρά τις όποιες διαψεύσεις- και του Αφγανούς -ή όσους δηλώνουν Αφγανοί- που ήδη μπαίνουν μαζικά, όπως έχετε διαβάσει σε αποκλειστικά ρεπορτάζ του ΕL.

Δείτε βίντεο από την Τουρκία με νέες ομάδες μουσουλμάνων να καταφθάνουν προς τα μέρη μας:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί