Αποκλειστική καταγγελία Πομάκας στο el.gr: Ορδές Αφγανών μπαίνουν στην Ελλάδα

Σε λίγο δεν θα παίρνει ανάσα η χώρα...

Πομάκα που ήρθε στη Θεσσαλονίκη από την περιοχή Ξάνθης για να εγχειριστεί, κατήγγειλε ότι κάποτε πήγαινε στη δουλειά της στο διπλανό χωριό με ποδήλατο και εδώ και καιρό την πηγαίνει ο Άντρας της, επειδή η περιοχή έχει πλημμυρίσει με Πακιστανούς και Αφγανούς λαθραίους μετανάστες. 

Επίσης καθώς ερχότανε στην Θεσσαλονίκη για την εγχείρησή της στις 3 τα ξημερώματα από την περιοχή της Ξάνθης, η Νέα Εγνατία ήταν γεμάτη με μπουλούκια πεζοπόρους Αφγανούς που προχωρούσαν δυτικά προς Θεσσαλονίκη.

Αυτές οι ορδές έρχονται καθημερινά στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες του el.gr αυτό είναι γνωστό στην κρατική ασφάλεια από πέρυσι ακόμη, μετά την δήθεν νίκη-show του Έβρου και τα δήθεν κλειστά σύνορα, καθώς ορδές παράνομων μεταναστών μπαίνουν καθημερινά στη χώρα μας, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις των δήθεν ερμητικά κλειστών συνόρων.

Δεν νομίζουμε ότι η γυναίκα αυτή μέσα στον πόνο της αφού ήρθε να εγχειριστεί είχε κάποιο λόγο να κάνει ψευδή καταγγελία.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

Οι αναφορές των ΜΜΕ επιβεβαιώνουν την καταγγελία που έγινε στο el.gr: Έξι περιπτώσεις διακίνησης δεκάδων παράνομων μεταναστών σε Αλεξανδρούπολη, Ροδόπη, Ξάνθη, Ορεστιάδα και Σουφλί Έβρου εντοπίστηκαν μόνο το τελευταίο 24ωρο. Οι ροές αλλοδαπών αυξήθηκαν, με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, να εκτιμούν το επόμενο τρίμηνο ότι θα σημειωθεί μεταναστευτικό ρεύμα από το Αφγανιστάν. 

Δείτε πρόσφατο βίντεο αρχείου:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί